Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τον Γιώργο Κακοσαίο συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» στα παρασκήνια του Chart Show.
Ο νεαρός τραγουδιστής που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου, στον χώρο της μουσικής, μίλησε για τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και την κόρη της, Μελίνα.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο μέλλον μπορεί να συνεργαστούν.
«Μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την ακούω από μικρό παιδάκι. Την γνώρισα σήμερα, δεν την ήξερα… Τι μου είπε; Με γνώρισε στην κόρη της…Μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία οι δυο μας, εγώ με την κόρη της», είπε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι η Μελίνα έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την μουσική και ειδικότερα την αγάπη της για το μιούζικαλ.
Πηγή: in.gr
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00

1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα
2
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός x Noizy
3
play_arrowΆννα Βίσση
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowStavento x Αναστασία
