Γιώργος Μουκίδης: Έκλαψα από τη στεναχώρια μου όταν άκουσα τον Αργυρό να λέει Κατσιμίχα

Οι ατάκες του γνωστού μουσικοσυνθέτη θα συζητηθούν -«Θεωρώ καλύτερο τον Οικονομόπουλο», λέει χαρακτηριστικά

 
Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Μουκίδης δεν μασάει τα λόγια του και όταν θέλει να πει κάτι το λέει έξω από τα δόντια. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός λοιπόν απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ναι, το είδα αυτό το πράγμα. Δεν μου άρεσε καθόλου που τραγούδησε Μητροπάνο, δεν χρειάζεται. Αφού πήγαν καλά τα «Ξημερώματα» και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάποια κομμάτια των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα από τη στεναχώρια μου. Η επιτυχία είναι συνυφασμένη με την διαχρονικότητα. Κάποια στιγμή παλιά θα του έδινα τραγούδι, τώρα δεν του δίνω. Όταν με συναντάει μου λέει «Α, τι κάνεις; Να πιούμε κανέναν καφέ, θέλω ένα κομμάτι» και μετά εξαφανίζεται. Αυτό εμένα μου κάνει λίγο δημοσιοσχετίστικο, δεν μου αρέσει», είπε ο Γιώργος Μουκίδης και συνεχίζει: «Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Αργυρό, είναι και πιο συνεπής καλλιτεχνικά και πιο σεβαστικός στα τραγούδια».

Πηγή: protothema.gr