Μουσικά Νέα

Good Job Nicky: Μια ακόμη διάκριση! H Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

today10 Μαΐου 2022

Φόντο
share close

Τον ταλαντούχο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό 25χρονο Έλληνα καλλιτέχνη good job nicky, έκανε την τιμή να επιλέξει φέτος η Ευρώπη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην καθιερωμένη Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (9 Μαΐου).

Η Europavox, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάλεσε ειδικά για αυτή την τεράστιας συμβολικής σημασίας γιορτή της μουσικής 15 καλλιτέχνες από 15 χώρες-μέλη να συμμετέχουν σε ένα μεγάλων διαστάσεων digital event, παρουσιάζοντας ο καθένας τη δουλειά του σε ένα εμβληματικό venue της πόλης του, καθώς μοιράζεται με εκατομμύρια θεατές την έμπνευση και το όραμά του για την Ευρώπη.

O good job nicky και η Cobalt Music, έστησαν το δικό τους εντυπωσιακό set στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με συγκλονιστική θέα στον Φαληρικό Όρμο, ένα νέο τοπόσημο της Αθήνας, το οποίο εμπνέει αισιοδοξία και ελευθερία, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο.

Εκεί, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο good job nicky, με τον Ερμή Γεραγίδη να τον συνοδεύει στο πιάνο, καθήλωσε το πανευρωπαϊκό κοινό, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο τα τρία τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί πιο πολύ, το “January 8th, το “Too Hard” και την πιο πρόσφατη επιτυχία του “Heaven Is Sin”.

Δείτε το βίντεο της performance

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Events

Μαύρη Μαγιονέζα & De Facto Live at Skyland | Friday 13.05.2022

🎸Μαύρη Μαγιονέζα 💀 Το electro rock συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με πάνω από 20 χρόνια δισκογραφικής και συναυλιακής παρουσίας με πέντε δίσκους-δυναμίτες, αναρίθμητες συναυλίες που όποιος παρακολουθήσει δύσκολα ξεχνά και τραγούδια με χαρακτηριστικότατους αιχμηρούς στίχους. Ένα οργιαστικό crossover που με άξονα το καλοπαιγμένο rock κλείνει το μάτι στο punk, το blues, το funk, το drum’n’bass, το hip-hop… Ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, εκτελεστική δεινότητα, απίστευτα τραγούδια και το μοναδικό κέφι της Μαύρης Μαγιονέζας […]

today10 Μαΐου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%