Μουσικά Νέα

H Άννα Βίσση «τα έσπασε» με Xρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή – Δείτε φωτογραφίες

today26 Δεκεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, το «Έναστρον», επέλεξε η απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση και «τα έσπασε» με τις ΜΕΛΙSSES και την Δέσποινα Βανδή, σε μία ανεπανάληπτη σύμπραξη κορυφής επί σκηνής.

Η Άννα Βίσση μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα,  τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο,  και φιλικά τους πρόσωπα γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο πιο συναρπαστικό live party της Αθήνας.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσαν την Άννα Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο «Έναστρον» έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους.

H Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της «Αίμα», ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο  την  «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2.000 παρευρισκόμενους  με την  «Αγάπη Υπερβολική», ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική, μαγική ερμηνεία του  «Δώδεκα». 

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά Νέα

«H Μαράια Κάρεϊ δεν έγραψε το “All I want for Christmas is you”»

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο συνδημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «All I Want For Christmas Is You» απέναντι στη Μαράια Κάρεϊ, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της ισχυρίστηκε ότι αυτή έγραψε το δημοφιλές τραγούδι των Χριστουγέννων όταν ακόμα ήταν παιδί. Ο Walter Afanasieff αποφάσισε να απαντήσει στην Μαράια Κάρεϊ λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ποπ τραγουδίστρια «δεν καταλαβαίνει από μουσική». Η Μαράια Κάρεϊ δήλωσε το 2017 ότι έγραψε το τραγούδι όταν ακόμα ήταν […]

today25 Δεκεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%