Μουσικά Νέα

Η αποχώρηση του Γιώργου Σαμπάνη από το Enastron ανακατεύει την τράπουλα της νύχτας

today10 Αυγούστου 2022

Background
share close

Μετά το αναπάντεχο επαγγελματικό διαζύγιο του Γιώργου Σαμπάνη με τον επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα, δημιουργήθηκε ένα ντόμινο εξελίξεων στο νυχτερινό σκηνικό της πρωτεύουσας.

Όπως είχαμε γράψει λίγες μέρες πριν, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε «κλείσει» για τρίτη σεζόν στο Enastron, με special guest τον Γιάννη Πλούταρχο. Μάλιστα ο πρώτος διατηρούσε μέχρι πρότινος και στενές φιλικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου. Επίσης να θυμίσουμε πως αρχικά είχε γίνει πρόταση στον Σάκη Ρουβά, ο οποίος όμως προτίμησε να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Teatro.

Όπως ήταν λογικό ο Γιώργος Σαμπάνης δέχτηκε αμέσως προτάσεις από τρεις επιχειρηματίες, με τον Γιάννη Τσακουμάκο και τον Γιάννη Μωράκη να προπορεύονται. Ο τελευταίος τον ήθελε για να αντικαταστήσει τις Μέλιsses που αποχώρησαν οριστικά από το Box και μάλιστα αναζητούσε pop τραγουδίστρια για το opening act.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Ματσίκας βρίσκεται σε συζητήσεις με το συγκρότημα του Χρήστου Μάστορα. Οι Μέλιsses όμως έχουν κάνει ραντεβού και με τον Γιάννη Τσακουμάκο, αλλά και με τον Άγγελο Κοταρίδη του ομίλου Μαροσούλη, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχουν καταλήξει οριστικά.

Να θυμίσουμε κιόλας ότι ο Γιάννης Τσακουμάκος ετοιμάζει αυτή την περίοδο και άλλον έναν χώρο που αναμένεται να κάνει αίσθηση, αφού πρόκειται για τον πρώην κινηματογράφο Embassy στην Πατριάρχου Ιωακείμ. Εκεί θα μπορούσε να βρει στέγη και ο Γιώργος Σαμπάνης, αν και έχει ήδη ακουστεί ότι η πρόταση αφορούσε σε συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών». Οι δυο καλλιτέχνες εξάλλου, έχουν συνεργαστεί με επιτυχία δισκογραφικά και τρέφει τεράστια εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Να πούμε βέβαια εδώ ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόκειται να δουλέψει φέτος με τον Διονύση Σχοινά, αλλά μέχρι να τοποθετηθούν οι αφίσες και να οριστούν οι πρεμιέρες μάλλον έχουμε να δούμε ακόμα πολλά!

Πηγή: okmag.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%