Μουσικά Νέα

Η αστρονομική πρόταση στον Νίκο Βέρτη που αλλάζει τα πάντα στη Θεσσαλονίκη

today20 Ιανουαρίου 2023

Background
share close

O Νίκος Βέρτης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει πάρει την απόφαση να ταράξει, για ακόμα μια φορά, τα νερά στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο σπουδαιότερος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του εγκαταλείπει το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν μετά από μια χρυσή πορεία 20 χρόνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Νίκος Βέρτης έχει αποδεχθεί ήδη μια… εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση από ξένη πολυεθνική εταιρεία που κατασκευάζει και αγοράζει ακίνητα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου ολοκαίνουριου χώρου που θα φιλοξενήσει τις επόμενες υπερπαραγωγές του. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα νέο υπερθέαμα ήχου και εικόνας που θα αφήσει το φιλοθεάμον κοινό όλης της χώρας με το στόμα ανοιχτό!

Κάπως έτσι ο Νίκος Βέρτης βάζει τελεία στις εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο χώρο, που χάρη σε αυτόν έζησε μεγαλειώδεις στιγμές με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να έχουν περάσει από τις πόρτες του νυχτερινού κέντρου, ακόμα και στις πιο δύσκολες Covid ή οικονομικής κρίσης εποχές, δείχνοντας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την αγάπη τους στο πρόσωπο του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έδωσε πνοή σε μία περιοχή υποβαθμισμένη και εγκαταλελειμμένη, κάνοντας τον, πρώην πλέον χώρο που εμφανίζονταν, ουσιαστικά το κέντρο της διασκέδασης για την συμπρωτεύουσα.

Πηγή: fthis.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%