Η Bella Hadid ζητά από τους θαυμαστές της να μείνουν σπίτι με μια topless φωτογραφία

Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν τεράστια επίδραση στον κόσμο, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους celebrities. Γνωρίζοντας τη δύναμη που έχουν, χρησιμοποιούν τα social media κυρίως, για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα σε όλο τον πλανήτη. Αλλοι με δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο και άλλοι επιστρατεύοντας τα κάλλη τους, όπως η Bella Hadid.

Το supermodel για να κερδίσει την προσοχή των εκατομμυρίων followers που έχει στο λογαριασμό της στο Instagram, αποφάσισε να ποζάρει topless μπροστά από τον καθρέφτη της. Κάλυψε το στήθος της με το burrito που απολάμβανε και έκανε τη δική της σέξι προσπάθεια για να ενθαρρύνει το social distancing, στο οποίο όλοι καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Η Bella Hadid έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας:” Εγώ και το burrito μου σας λέμε να μείνετε μέσα! Οχι μόνο για χάρη του εαυτού σας, αλλά στην κυριολεξία για χάρη όλου του κόσμου και όλων των ανθρώπων που αγαπάτε. Είναι τρελό, γιατί το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να μειώσουμε την εξάπλωση του ιού είναι να συνεργαστούμε και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Μην είστε εγωιστές! Κάντε παρέα στο σκύλο, τη γάτα, το ψάρι σας! Θα είναι πολύ ενθουσιασμένα που θα έχουν την προσοχή σας 24 ώρες τη μέρα”, ενώ πρότεινε και κάποιες άλλες δραστηριότητες στους θαυμαστές της όπως το πλέξιμο και η συγγραφή ποιημάτων και τόνισε τη σημασία που έχει το πλύσιμο των χεριών.

View this post on Instagram

Me and my burrito telling you to stay inside! not only for the sake of just yourself but also for literally the entire world and all of the people that you love ..❤️ Its crazy because all we have to do is work together to slow down this virus and people are still having trouble understanding that.. don’t be selfish! meditate ! hang out with your dog/cat/fish! they are probably super excited to have your attention for 24 hours out of the day..!! learn how to knit ! tie die some socks ! write a poem to your mom ! I guess tiktok if that’s what you’re into ! find out your rising sign ! then learn about it ! and become ! a better person! anyways … last thing …not new news but… wash those damn hands people! to the people who are still working and the ones who can’t … I love you and i am thinking about you !..❤️

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Πηγή: marieclaire.gr