Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Οριστικός χωρισμός μετά από 7 χρόνια σχέσης!

Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως τραβούν μετά από επτά χρόνια σχέσης ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που είναι μαζί από το 2010 αποφάσισε να χωρίσει φιλικά, μετά από μια περίοδο με αλλαγή στις ισορροπίες του.

Οι δυο τους που διατηρούν πάντα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για το χωρισμό τους, με την πρόσφατη εμφάνιση της Ειρήνης σε πρωινή εκπομπή να επιβεβαιώνει με τη σιωπή της, πως αυτή η περίοδος δεν είναι η ιδανική για τα προσωπικά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι πήρε από κοινού την απόφαση του χωρισμού. Τον τελευταίο χρόνο, άλλωστε, είχαν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση τους και αυτό οδήγησε αναπόφευκτα στη ρήξη. Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν οι δυο τους φάνηκε να ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το άγχος της πιθανής αλλαγής στις μεταξύ τους ισορροπίες ενόψει ενός γάμου στρέσαρε, σύμφωνα με δικούς τους ανθρώπους, και τους δυο και τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται.

Λίγο αργότερα η απόφαση της Ειρήνης να συμμετέχει στο Survivor δημιούργησε κι άλλη ένταση ανάμεσά τους.

Όταν η γνωστή σε όλους πια “μπουλντόζα” επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνη και τον επιχειρηματία έδειχναν να είναι καλά, αλλά τελικά οι δυο τους λίγο καιρό μετά τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

“Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να διαγράψει ο ένας τον άλλον από τη ζωή του. Αγαπιούνται ως άνθρωποι πολύ και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία. Ίσως βρουν το κουράγιο να τα ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί”, αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

πηγη: tlife.gr