People

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκαλύπτουν τη δύσκολη εφηβεία τους και τη σχέση με τα media

today27 Ιουνίου 2023

Background
share close

Στις 14 Ιουλίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ενώσουν τις φωνές τους σε μία συναυλία στο Φεστιβάλ Λίμνης Κάρλας με την υποστήριξη του Πόλις 99,4

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως παρακολουθεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη από τότε που πρωτοβγήκε στη μουσική σκηνή.

«Είχε κάνει μεγάλη αίσθηση, μίλαγε όλη η Αθήνα για «μία καινούργια φωνή». Η νέα γένια δεν πολυσυνεργάζεται, αλλά η αποδοχή από την Ελεωνόρα ήταν άμεση και πολύ γρήγορα βρήκαμε τον κοινό τόπο», είπε.

«Όταν θαυμάζω κάποιον πολύ, νιώθω μία φυσική συστολή. Φοβήθηκα μήπως παραμαζευτώ με την Ελευθερία, αλλά αυτό δεν έγινε, λύθηκε εύκολα και φυσικά», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η δύσκολη εφηβεία

Στη συνέχεια οι τραγουδίστριες αναφέρθηκαν στην εφηβεία τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

«Πέρασα δύσκολη εφηβεία με πολλές ανατροπές, με δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ένα εύκολο παιδί τότε», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Και η δική μου εφηβεία ήταν δύσκολη, με την έννοια ότι ήμουν αντιδραστική. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ό,τι με στενοχωρεί και μου βάζει πολύ αυστηρά όρια, με μαράζωνε. Αποφάσισα να απομακρύνω τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που μου στερούν την ελευθερία της έκφρασης και περιορίζουν τον χαρακτήρα μου. Ό,τι με βάραινε και ό,τι με περιόριζε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που εμένα δεν μου έκανε καλό, εξαφανίστηκε από τη ζωή μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Από την άλλη η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανέφερε ότι έχει ανατρέψει τη ζωή της πολλές φορές.

«Άνθρωποι έχουν φύγει και άλλοι έχουν μείνει. Πρέπει κάθε φορά που παγιδεύεσαι να βρίσκεις διέξοδο», δήλωσε.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνουν μαζί 35 συναυλίες το φετινό καλοκαίρι. Όπως είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, είναι μία δύσκολη περίοδος καθώς είναι μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι.

«Το πάθος για το τραγούδι είναι δύσκολο όταν έχεις οικογένεια. Χρειάζεται δουλειά για να μην διακυβευτούν οι σχέσεις. Δεν προσαρμόζεσαι σε ωράρια, απλώς δεν κοιμάσαι», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να συμπληρώνει πως «οι άνθρωποι που μας αγαπούν σημαίνει ότι μας ακολουθούν, μας αποδέχονται και μας αντέχουν γιατί είναι δύσκολο».

Η προσωπική ζωή και τα media

H Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως ποτέ ο κόσμος δεν ήξερε τι συνέβαινε στο σπίτι της, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να αναφέρει πως πλέον όλα περνάνε μέσα από τα media.

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε.

«Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι, όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε πως άργησε να ταιριάξει το μέσα της με το έξω της, αν και αποδεχόταν τον εαυτό της, ωστόσο παραδέχτηκε ότι άλλο αισθανόταν κι άλλο έδειχνε.

Τα επόμενα σχέδια

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει ετοιμάσει ήδη ένα νέο άλμπουμ αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου, ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από τον Οκτώβριο θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκατομμυριούχος» μαζί με τον Νίκο Κουρή στο Παλλάς.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%