Η Γλυφάδα κάνει την αρχή – Πώς θα είναι οι οργανωμένες παραλίες στη χώρα μας φέτος

(copyright: Facebook/ δήμαρχος Γλυφάδας)

Ο δήμαρχος Γλυφάδας δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πώς περίπου θα είναι οι οργανωμένες παραλίες στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι

 
Άλλαξε όψη η παραλία της Γλυφάδας και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν πώς περίπου θα είναι οι παραλίες στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και γενικά στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η παραλία Γλυφάδας λοιπόν, μετά τις εργασίες που έκανε το τελευταίο διάστημα ο δήμος λαμβάνοντας υπόψη και την τήρηση των αποστάσεων, είναι κυριολεκτικά σαν καινούρια.

(copyright: Facebook/ δήμαρχος Γλυφάδας)

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στο Facebook:

«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.
Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΣουηδία και ανοσία της αγέλης: Πώς τα πήγε η χώρα;
Επόμενο άρθροΣυμβολική διαμαρτυρία καλλιτεχνών στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας (φώτο)