Η καλύτερη εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι η εποχή του Σκορπιού είναι σκοτεινή και μίζερη και χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα και εμμονικές σκέψεις.

 
Είναι αλήθεια ότι αυτή η εποχή μπορεί να αλλάξει την μουσική που αυτή τη στιγμή παίζει στην καρδιά σου αλλά μπορεί να ενθαρρύνει το πάθος για αυτό που αγαπάς και την επιθυμία της μεταμόρφωσης στα πιο άγρια όνειρά σου. Γιατί νομίζεις ότι ο Σκορπιός είναι γνωστός για την έντασή του. Είναι επειδή έχουν πάει και έρθει από την κόλαση περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά αυτό τους κάνει περισσότερο δυνατούς (και ενδιαφέροντες). Η εβδομάδα αυτή που μόλις ξεκίνησε πάντως θα είναι η καλύτερη για τα παρακάτω ζώδια. θα είναι αυτά που θα χαρούν περισσότερο την εποχή του Σκορπιού.

Δίδυμος

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε έχει κάνει να τεμπελιάσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, τα πράγματα έχουν αρχίσει να φωτίζουν αυτή τη βδομάδα (ή να γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα). Όχι μόνο η Αφροδίτη μπαίνει στον 5ο οίκο σου της χαράς και της διασκέδασης αλλά σε ενθαρρύνει να παίξεις με αυτόν που σε ενδιαφέρει και να είσαι ο πιο προκλητικός εαυτός σου αλλά και ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον 5ο οίκο σου. Αυτό θα σε εμπνεύσει δημιουργικά με φρέσκους τρόπους αλλά θα μπορούσε να σε οδηγήσει και τρέξεις σε παλιές “εστίες”. Πώς θα αντιδράσεις σε αυτό; Είσαι Δίδυμος, οπότε σίγουρα θα αντιδράσεις έξυπνα.

Ζυγός

Παρόλο που δεν είναι ακόμα εποχή του Ζυγού, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο σου. Θέλεις πρώτα τα καλά ή τα κακά νέα; Ας αρχίσουμε από τα κακά, έτσι ώστε να μείνεις με τη γλυκιά γεύση. Ο ανάδρομος Ερμής κονταρομαχεί στο ζώδιό σου και σε κάνει επίκεντρό του σε αυτή την ενοχλητική διέλευση. Ωστόσο, είναι επίσης η εβδομάδα που η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στο ζώδιό σου κάτι που θεωρείται η καλύτερη στιγμή της χρονιάς σου. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά όταν η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαι τέλεια.

Σκορπιός

Φυσικά, θα συμβεί και μια Πανσέληνος αυτό το Halloween. Εξάλλου, η εποχή του Σκορπιού φέρνει τρομακτικές στιγμές και τι θα ήταν περισσότερο ταιριαστό από μια Πανσέληνο; Αυτή η Σελήνη προσγειώνεται στον 7ο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και θα σου δώσει μια καλύτερη καταβοήση για το πού είσαι στην ερωτικής και κοινωνική σου ζωή. Αυτό θα μπορούσε να σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μοιραίο να είναι στη ζωή σου και να απομακρυνθείς περισσότερο από αυτούς που δεν είναι. Άσε τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τους εαυτούς τους.

Πηγή: marieclaire.gr