Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που μπήκε στο Survivor

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα. Η υποδοχή της οικοδέσποινας Ντορέττας Παπαδημητρίου ήταν θερμή και αιχμηρή. Έδειξε το κολιέ της, μία κορώνα που κρεμόταν από το λαιμό της και είπε πως τη φόρεσε για να τιμήσει την καλεσμένη της που είναι βασίλισσα. Η Ντίνα έκανε χιούμορ λέγοντας πως θα την της πάρει χωρίς να περιμένει την απάντηση που θα άκουγε.

  • «Ειδικά αυτή την κορώνα δεν μπορείς να μου την πάρεις, αλλά επειδή από ότι διαβάζω λίγα τα ψωμιά μου, να κάνουμε μια ωραία συνέντευξη γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία μου. Θα έρθεις λέει να κάνεις εσύ το Survivor Πανόραμα. Με χαρά άμα θέλεις.»

Γιατί μπήκες στο Survivor;

«Κι εγώ αναρωτιέμαι. Να σου πω την αλήθεια, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα και στο πεπρωμένο και στο πως γίνονται τα πράγματα. Ήταν για να γίνει. Είχα πει πολλές φορές όχι. Δεν περνούσε καν από τις σκέψεις μου ότι θα μπορούσα να πάω, αλλά το ξανάβρισκα μπροστά μου. Κι ένα ταξίδι μου στη Ρόδο, που πάντα η πατρίδα μου ήταν σταθμός στη ζωή μου, ήταν να πάω στις 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Έχασα την πτήση. Πήγα τελικά την Παραμονή και εκεί υπήρξε μια συνάντηση και μια συζήτηση που ήταν πολύ καθοριστική σε αυτή την απόφαση κι επειδή θεώρησα ότι είναι καρμικό όλο αυτό, είπα για να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να πάω.

Ήταν ένας από τους λόγους και το να δείξω ποια είμαι. Να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο, κι όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε μια εκπομπή όπως έκανα, δεν μπορούσα ποτέ να δείξω τον εαυτό μου. Ήταν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, οπότε ναι, θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν. Το τελευταίο πράγμα που είχα σκεφτεί να με δει ο κόσμος σε μια τόσο διαφορετική κατάσταση.

Αν και δεν το πίστευε κανένας αυτό. Επειδή πάντα μου αρέσει να περιποιούμαι τηλεοπτικά, αλλά στην καθημερινότητα μου είμαι εντελώς το αντίθετο, είμαι το κορίτσι με τις φόρμες, δεν βάφομαι, δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό, ήταν το τελευταίο που με προβλημάτισε. Σκεφτόμουν τι θα με φοβίσει περισσότερο, δεν ήξερα τι θα αντέξω, δεν ήξερα τα όρια μου.»

Πηγή: ladylike.gr