Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται γυμνή (φώτο)

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της κινείται γύρω από επικριτικά σχόλια για το κορμί της. Είτε αυτά αφορούν το πως είναι πραγματικά είτε αφορούν τις φωτογραφίσεις της, όπου το ρετούς αλλοιώνει την εικόνα. Προς το καλύτερο συνήθως. Γι’ αυτό η Μαρία Κορινθίου απαντά κάθε φορά με τον τρόπο που ξέρει. Μένει γυμνή και φωτογραφίζεται.

 
Είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των περιοδικών και ακόμα περισσότερο του περιοδικού DownTown, όπου φιλοξενείται η φωτογράφιση και η συνέντευξη της. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ως teaser, βλέπουμε την ηθοποιό να είναι γυμνή στο εξώφυλλο και μακριές πλεξούδες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Στους πηχυαίους τίτλους του εξωφύλλου είναι και η ατάκα που λέει η Μαρία Κορινθίου ως απάντηση σε όσους χλευάζουν την τάση της να αναρτά φωτογραφίες πειραγμένες στο Instagram. «Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά χωρίς ρετούς».

Αυτή της η φράση αναφέρεται και στον ντόρο που είχε προκληθεί με μια παλιότερη φωτογράφιση της. Εκεί όπου ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και πόσταρε την αρετουσάριστη φωτογραφία στο Instagram για να δείξει πως είναι πραγματικά.

Πηγή: eleftherostypos.gr