Μουσικά Νέα

Η Μαρίνα Σάττι είναι η βασίλισσα των ρεκόρ και των trends!

today17 Μαΐου 2024

Background
share close

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι.

Η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τόσο με το ZARIόσο και με το ολοκαίνουργιο album της P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify (αύξηση 200% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα). Ακόμα, είναι η πρώτη ever γυναίκα καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα με 3 τραγούδια στα 3 πρώτα του Spotify Greece Top200 (#1 “ZARI”, #2 “MIXTAPE”, “#3 “LALALALA”), ενώ το τραγούδι MIXTAPE είναι το τραγούδι διάρκειας άνω των 10 λεπτών με την υψηλότερη θέση ever στο συγκεκριμένο chart. Παράλληλα, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στο εξώφυλλο της editorial λίστας “New Music Friday με αφορμή την κυκλοφορία τουP.O.P.” – του οποίου τα τραγούδια σαρώνουν και στο TikTok, ενώ το όνομά της καθώς και οι τίτλοι των τραγουδιών της τρεντάρουν στο Twitter (X) και στο Facebook.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το ZARI βρίσκεται στο Νο17 του Global Viral Chart, κατακτώντας θέσεις σε charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Σερβία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Δανία, η Τσεχία και η Πολωνία. Πρόκειται μάλιστα για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται στα συγκεκριμένα charts, ανάμεσα σε διεθνή hits.

Στο YouTube, για πρώτη φορά συναντάμε έναν καλλιτέχνη σε πολλαπλές θέσεις στα Trending Videos: στις γενικές τάσεις, το βίντεο κλιπ του LALALALA βρίσκεται στο Νο1, με την εμφάνιση της Μαρίνας στον ημιτελικό της Eurovision να βρίσκεται στο Νο2, στο Νο10 συναντάμε το YouTube short με απόσπασμα του LALALALA”, ενώ στο Νο14 βλέπουμε ZARI από τον τελικό του διαγωνισμού το περασμένο Σάββατο. Στις μουσικές τάσεις, το LALALALAβρίσκεται στο Νο1 με περισσότερες από 800.000 προβολές, το MIXTAPEμε τους VLOSPA, OGE, Rack, Λευτέρη Πανταζή & Έφη Θώδη βρίσκεται στο Νο3, ενώ στο Νο7 βρίσκεται η μπαλάντα «Αχ Θάλασσα».

Δείτε το Νο1 trend “LALALALA”

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%