
Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε όταν ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, όπου παίζει το καινούργιο της τραγούδι μπροστά από την τεφροδόχο της μητέρας της.
«Δεν απολογήθηκα. Η μαμά είναι δική μου. Αν θέλω να κάνω ένα αστείο ή ένα Tik Tok, δεν θα απολογηθώ σε κάποιον για τη δική μου μαμά. Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε καν» είπε αρχικά η Marseaux.
«Δεν δίνω σημασία. Το Tik Tok πια έχει γίνει μία πολύ τοξική πλατφόρμα. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και γράφει. Έχει βγει πολύ μίσος.» συνέχισε η τραγουδίστρια για τα σχόλια.
Πηγή: zappit.gr
Written by: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
1
Άννα Βίσση
2
Νίκος Οικονομόπουλος
3
Χρήστος Μάστορας
4
Γιώργος Σαμπάνης
5
Apon