Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει στην τηλεόραση – Ποιοι θα είναι μαζί της

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια αποχής από την τηλεόραση η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει στην παρουσίαση με νέους αλλά και παλιούς συνεργάτες. Η εκπομπή θα προβάλλεται στο Οpen (έτσι θα μετονομαστεί λίαν συντόμως το Epsilon) στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι στη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

 
Μπροστά από τις κάμερες ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά η Ελένη Βουλγαράκη που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο MAD. Στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται η Θέμης Μάλλης.

Η Σίσσυ και η τηλεόραση

Σε ηλικία 18 ετών κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή “C Throu” στο κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή “Lifestyle” το 2001. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Το 2004, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον ALPHA και συμμετείχε στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Το 2005, πήρε μετεγγραφή για το MEGA και συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος κόσμος το πρωί», στην οποία και παρέμεινε για τρεις σεζόν. Το 2008, επέστρεψε στον ALPHA και για τρεις σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά».

Ενδιάμεσα, δοκιμάζεται στη σόλο παρουσίαση με το project «Αγρότης μόνος ψάχνει…» το οποίο συνεχίστηκε για δύο σεζόν  (2009-2011). Μετά τη λήξη του συμβολαίου της μετακόμισε στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Πηγή: ladylike.gr