Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του 2018

Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του περιοδικού Forbes, ανέβηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον με κέρδη 40,5 εκατ. δολαρίων από την 1η Ιουνίου 2017 έως και την 1η Ιουνίου 2018.

Ο ρόλος της Μαύρης Χήρας στις ταινίες «Οι εκδικητές» της Marvel αποδεικνύεται «χρυσός» για τη Γιόχανσον, που τετραπλασίασε τα κέρδη του 2018 και έδιωξε την Έμα Στόουν από την κορυφή της λίστας.

 
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ατζελίνα Τζολί με κέρδη 28 εκατ. δολάρια, που επιστρέφει στη λίστα χάρη κυρίως στην αμοιβή της για την ταινία Maleficent 2. Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον με κέρδη 19,5 εκατ. δολάρια, η οποία εκτός από τα χρήματα που εξακολουθεί να βγάζει 14 χρόνια με το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια», προσθέτει στην τσέπη της αρκετά εκατομμύρια από τις συμφωνίες της με εταιρείες όπως η Emirates,η Smartwater και η Aveeno. Ανεμένεται ότι το κασέ της γνωστής ηθοποιού θα εκτοξευθεί το επόμενο έτος, όταν και ξεκινά η παραγωγή της νέας σειράς της Apple με τη Ρις Γουίδερσπουν (που βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας με 16,5 εκατ. δολάρια), και για κάθε επεισόδιο της οποίας, το ντουέτο των ηθοποιών αναμένεται να κερδίζει 1,25 εκατ. δολάρια!

Ακριβώς πριν από τη Γουίδερσπουν, που επιστρέφει στη λίστα από τα κέρδη της από την ταινία και το Big Little Lies, είναι η Τζένιφερ Λόρενς. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Hunger Games αλλά και των πιο πρόσφατων Mother! και Red Sparrow, που δεν πήγαν πολύ καλά στο box office, εξακολουθεί να αυξάνει τα κέρδη της χάρη στη συμμετοχή της στη σειρά X-Men και το συμβόλαιό της με τη Dior.

Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο κέρδισαν συνολικά 186 εκατ. δολάρια μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 1ης Ιουνίου 2018, χωρίς τα τέλη και τους φόρους. Οι εκτιμήσεις των κερδών τους βασίζονται στα στοιχεία των Nielsen, ComScore, Box Office Mojo και IMDB, καθώς και σε συνεντεύξεις με τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας.

Η λίστα περιλαμβάνει ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλής Κέιτ Μπλάνσετ (Νο. 8 με 12,5 εκατ. δολάρια) και της Ισραηλινής Γκαλ Γκαντότ (Νο. 10 με 10 εκατ. δολάρια). Η Γκαντότ, γνωστή ως Wonder Woman, είναι η μόνη «νεοφερμένη» στη λίστα του Forbes.

Πηγή: insider.gr