Μουσικά Νέα

Η συνεργασία-έκπληξη της χρονιάς και η αποχή της Ελένης Φουρέιρα

today6 Αυγούστου 2022

Φόντο
share close

Συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός που γεμίζει πλέον στάδια με άνεση.

Στην προχθεσινή του μάλιστα συναυλία στο νησί καταγωγής του, τη Λευκάδα, ήταν, μου λένε, ιδιαίτερα συγκινημένος στα παρασκήνια γιατί είναι ένα μέρος γεμάτο ευτυχισμένες παιδικές αναμνήσεις για εκείνον.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Λευκάδα

Μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro, ετοιμάζεται για κάτι εξίσου δυναμικό στο ίδιο χώρο. Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές είναι, λοιπόν, με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο άντρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας έρθει κοντά στα γυρίσματα του περσινού The Voice.

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα, μου μεταφέρουν ότι έχει δυσανασχετήσει έντονα με τις φήμες που τη θέλουν έγκυο «Ποτέ δεν διέψευδε δημοσιεύματα γύρω από τη ζωή της, και δεν θα το κάνει ούτε αυτή τη φορά» μου μετέφεραν συνεργάτες της. Το δεδομένο είναι πάντως ότι για τους επόμενους έξι μήνες έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της. Όπως επίσης δεν είναι ψέματα ότι αντιμετώπισε σοβαρό θέμα με το γόνατό της και χρειάζεται ξεκούραση.

Πηγή: okmag.gr

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κάνει ηλεκτρικό surfboard

Στη Λευκάδα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, απολαμβάνοντας το υπόλοιπο των καλοκαιρινών του διακοπών. Υπενθυμίζεται, ότι ο τραγουδιστής έχει μεγαλώσει στο νησί του Ιονίου και όπως έχει αποκαλύψει, όταν βρίσκεται εκεί θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των παιδικών του χρόνων. Αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αναρτά μέσα από το προφίλ του στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις στιγμές χαλάρωσής του στην παραλία. Τελευταία μάλιστα, […]

today6 Αυγούστου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%