Η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου που ζει στη Λάρισα απαντά με ήθος στα «σχόλια» του Νίκου Μουτσινά

100

Μέσω Facebook απάντησε η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου σε όσα σχολίασε για αυτήν ο Νίκος Μουτσινάς από την εκπομπή του στο OPEN TV.

Η συγγραφέας Αγγελική Δαφτσίδου ζει εδώ και χρόνια στη Λάρισα και λίγο καιρό πριν παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, «Παράθυρο στη ζωή»,.

Το «Παράθυρο στη ζωή» είναι μία συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και αποτελεί βιογραφικό μυθιστόρημα.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζιά! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη (σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουριά, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας»!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ