Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 12/04/2021 – 18/04/2021

Η εβδομάδα ξεκινά έντονα με μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη στις 12/4, είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του και την Παρασκευή 16/4 στο τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Κριό προς αυτόν. Αυτές οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας (Ήλιος) ή τη βολή μας (Αφροδίτη) σε κόντρα με τον Πλούτωνα, τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι, τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια. Στις 14/4, 15/4 και 17/4 έχουμε μια σειρά εξαιρετικών όψεων, που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη, ο Ήλιος με τον Δία και ο Άρης με τον Δία αντίστοιχα. Όψεις που μπορεί να βοηθήσουν να γίνουμε πιο επινοητικοί, πιο αποφασιστικοί και να ψάξουμε περισσότερο τα πράγματα γιατί μπορεί να έχουμε κέρδος. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι μόνο η παρόρμηση και η βιασύνη. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα είναι ιδανικές ημέρες, αρκεί να έχουμε υπόψη ότι θα χρειαστεί να είμαστε υπομονετικοί για να αποδώσει η νέα αρχή. Το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα θέματα των οικονομικών σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο πιο καυτά από ποτέ, με έμφαση στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 12/4. Αυτή η εβδομάδα συγκεντρώνει εξαιρετικές όψεις που μπορούν να σας βοηθήσουν με τα νέα ξεκινήματα στη ζωή σας, αλλά και δυο όψεις που θέλουν προσοχή. Η μία είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και η άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Ο Πλούτωνας βρίσκεται χρόνια τώρα στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα, την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και το στάτους σας ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οι όψεις αυτές δείχνουν ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αν λοιπόν οι συνθήκες, κάποιοι κανόνες, οι επιθυμίες των άλλων, δεν συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, τότε είναι πολύ πιθανόν να επαναστατείτε και να θέλετε διακαώς κάποια αλλαγή. Το θέμα είναι να μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και να δείτε τι σας συμφέρει να κάνετε. Προσέξτε την έκφραση του θυμού σας, διότι με αυτές τις δυο όψεις εύκολα μπορεί κάποιος να σας πατήσει ένα ευαίσθητο κουμπί και να γίνει χωρίς να το επιθυμείτε ο κακός χαμός. Πάμε όμως να δούμε τις θετικές όψεις της εβδομάδας που σας αφορούν. Στις 14/4 ο Ήλιος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει εξάγωνο προς τον Άρη, στις 15/4 θα σχηματίσει εξάγωνο προς τον Δία, ενώ στις 17/4 ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Αυτές είναι φανταστικές όψεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, να βάλετε μπροστά την υλοποίηση των στόχων σας, αλλά και να ανοίξουν ένα νέο ορίζοντα για το μέλλον. Μην βλέπετε κοντόφθαλμα τα πράγματα στο εδώ και τώρα. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και σκεφτείτε τις κινήσεις σας και τις πρωτοβουλίες τι απόδοση θα έχουν στο μέλλον, είτε μιλάμε για σπουδές, είτε για δουλειά, είτε για τον όποιο προσωπικό σας στόχο. Αξιοποιήστε αυτή την εβδομάδα και κυρίως τις θετικές ημέρες για να μιλήσετε, να εξωτερικεύσετε τις ανάγκες και τις σκέψεις σας, να ζητήσετε κάποια υποστήριξη ή χάρη. Η Αφροδίτη από την Τετάρτη θα περάσει στον Ταύρο και θα ισορροπήσει λίγο τα πράγματα ερωτικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε τέλος μπορεί να γίνει μια καινούρια αρχή, αυτό είναι το μάθημα της Νέας Σελήνης στον Κριό, που πραγματοποιείται μέσα σε ένα πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει κυρίως το τέλος μιας κατάστασης, προκειμένου να διευκολυνθεί μια νέα αρχή. Σκεφτείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να έρθει το καινούριο στη ζωή σας. Την εβδομάδα αυτή έχουμε αρκετές θετικές όψεις, όμως και δυο πιο απαιτητικές τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 12/4 και στις 16/4 αντίστοιχα. Αυτές οι όψεις συνδέονται με εγωιστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Επειδή μπορεί να συσσωρεύετε καιρό τώρα διάφορα συναισθήματα και να καταπιέζεστε, όλο αυτό μπορεί να σας βγει ανεξέλεγκτα μέσα στην εβδομάδα και να μην μπορείτε να το χαλιναγωγήσετε. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε εσείς οι ίδιοι ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όσο και να προσπαθείτε, οπότε ίσως πρέπει να αλλάξετε εσείς τον τρόπο που τα βλέπετε. Οι βοηθητικές όψεις της εβδομάδας στις 14/4, 15/4 και 17/4 μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα, να έχετε περισσότερες ιδέες, αλλά και να κινηθούν πιο έντονα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αν έχετε μια ιδέα και θέλετε να πειραματιστείτε ή αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο επιχειρηματικό πόνημα, από το οποίο έχετε οικονομικές προσδοκίες, αξιοποιήστε τις ημέρες αυτές για την εκκίνηση του. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιο σας την Τετάρτη 14/4. Αν η ερωτική σας ζωή είχε περιέλθει σε μαρασμό ή είχατε αδιαφορήσει γι’ αυτή, τότε η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει μέχρι τις 8/5 να αποκτήσει ξανά προτεραιότητα. Αν είστε αδέσμευτες-οι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε γνωριμίες, ενώ και οι δεσμευμένοι μπορείτε κάπως να αναθερμάνετε τη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κάνοντας το ξεκίνημα της αν μη τι άλλο αρκετά έντονο. Οι περισσότερες όψεις της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα θετικές για το ζώδιο σας, δημιουργώντας το ιδανικό πλαίσιο για να εκφραστείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Υπάρχουν όμως και δυο όψεις που θέλουν κάποια προσοχή. Αναφέρομαι στα τετράγωνα που σχηματίζουν η Αφροδίτη στις 12/4 και ο Ήλιος στις 16/4 με τον Πλούτωνα. Έχοντας τον Πλούτωνα μέσα σε ένα οίκο που σχετίζεται με ψυχολογικά παιχνίδια στις σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζατε ή να νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας υποβαθμίσει εξαιτίας των δικών του ανασφαλειών ή γιατί μπορεί να σας φοβάται. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε για εσάς τα φιλόδοξα σχέδια σας και τις ιδέες σας μέχρι να διαπιστώσετε ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιο σας στις 14/4 και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 17/4 σας προτρέπουν να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο. Αν ασχολείστε με επαγγέλματα που η βάση τους είναι η επικοινωνία, ο γραπτός και προφορικός λόγος, η εκπαίδευση, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο διάστημα. Αν κάποιος σας προκαλέσει παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα, προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε για να μη ξυπνήσετε εκδικητικές συμπεριφορές. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβετε αυτή την εβδομάδα ποιος είναι με το μέρος σας, ποιος σας στηρίζει, ποιος μπορεί να σας βλέπει καχύποπτα ή να δημιουργεί παρασκήνιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14/4 δημιουργεί το πλαίσιο μέχρι τις 8/5 για να δείτε προσεκτικά και σε βάθος τις σχέσεις σας, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε και κυρίως με ποιον-α στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σας προσκαλεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ιδίως τους επαγγελματικούς. Και μάλιστα στην πορεία της, σας εφοδιάζει με αυτές τις θετικές όψεις που χρειάζονται για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να ξεκινήσει η υλοποίηση των σχεδίων σας. Ας δούμε πρώτα τις δυο απαιτητικές όψεις αυτής της εβδομάδας. Αναφέρομαι στα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 12/4 και ο Ήλιος στις 16/4 με τον Πλούτωνα. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ο Πλούτωνας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε μια προσωπική σχέση και την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μπορεί ακόμη να παίζονται κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή προϊσταμένους που προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα το διαχειριστείτε. Μήπως πρέπει να βάλετε πιο αυστηρά όρια απέναντι στους άλλους και τις απαιτήσεις τους; Μήπως πρέπει να δείξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση; Σκεφτείτε πολύ και σκεφτείτε καλά. Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο στις 17/4, πιθανώς να οδηγήσει μια εξαιρετική ιδέα που μπορεί να έχετε σε υλοποίηση και μάλιστα να δεχτείτε και στήριξη από κάποιο άτομο. Εξαιρετική αυτή η όψη και σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή σε κάποιο ακίνητο. Ενδεχομένως, μια νέα επαγγελματική πρόταση να έρθει μέσα στην εβδομάδα και να σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο εισόδημα. Στις 14/4 έχουμε μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον φιλικό σας Ταύρο, αναζωογονώντας τις φιλικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας να ανοίξετε περαιτέρω τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο μέχρι τις 8/5. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή θα έχει θετικότερη επιρροή.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη που σας δίνει περισσότερη ενέργεια και όρεξη να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό το καινούριο στη ζωή σας και να ξεκινήσετε ίσως ένα νέο πρότζεκτ. Όμως η εβδομάδα αυτή έχει και δυο όψεις που χρειάζονται προσεκτική «ανάγνωση». Αναφέρομαι στα τετράγωνα της Αφροδίτης στις 12/4 και του Ήλιου στις 16/4 με τον Πλούτωνα. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τη σχέση με τους συνεργάτες σας, τα οικονομικά της εργασίας θα σας προβληματίσουν περισσότερο, αλλά όσο κι αν δεν έχετε όρεξη να δείτε τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα καλό θα είναι να μην αφήσετε τίποτε να διαφύγει του ελέγχου σας. Προσέξτε ακόμη παιχνίδια εγωισμού ή χειριστικά παιχνίδια για να μην σαμποτάρετε τη δουλειά σας. Σκεφτείτε τι έχει περισσότερο σημασία αυτή τη στιγμή; Να νικήσει ο εγωισμός σας ή να χάσετε μια δουλειά. Σκεφτείτε λοιπόν καλύτερα πριν βγάλετε τα ξίφη για να μπείτε σε ένα πόλεμο που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Κάποιες εξαιρετικές όψεις που δημιουργεί ο κυβερνήτης σας Ήλιος με τον Άρη στις 14/4 και τον Δία στις 15/4 μπορεί να φέρουν μια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή και μια συνεργασία με φίλους ή παλιούς συνεργάτες που νιώθετε ότι σας ταιριάζει και κυρίως σας δίνει και αρκετή ελευθερία κινήσεων. Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα, που παραμένουν ακόμη ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό, μέχρι και το Σαββατοκύριακο να κάνετε κάποιες κινήσεις σε σχέση με θέματα καριέρας ή και σπουδών, διότι ευνοήστε πιο πολύ. Μην τα αφήσετε σε καμία περίπτωση για την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Εξαιρετικό για συζητήσεις περί των μελλοντικών σας σχεδίων και το Σάββατο με το τρίγωνο Άρη-Δία. Εκμεταλλευτείτε το! Στις 14/4 έχουμε μια πλανητική αλλαγή καθώς η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8/5. Αυτό είναι ένα διάστημα που προτεραιότητα θα έχει μόνο η φιλοδοξία και το μέλλον των επαγγελματικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας ανοίγει ένα νέο πεδίο και κάνει πιο ξεκάθαρη τη θέαση στο μέλλον σχέσεων και συνεργασιών. Πριν όμως τρέξετε να αγχωθείτε για τα θέματα αυτά ας αναλύσουμε κάπως τις δυο περίεργες όψεις της εβδομάδας. Η πρώτη αφορά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, στα οποία μπορεί να φανείτε πιο αδύναμοι, ανασφαλείς και εκτεθειμένοι. Ο Πλούτωνας φημίζεται για τους πολέμους των εγωισμών, γι’ αυτό δείτε καλύτερα αν σε οποιαδήποτε κακή σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, αυτή τη στιγμή νιώθετε ότι θίγεται ο εγωισμός σας ή πραγματικά τα συμφέροντα σας. Ακόμη, δείτε καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μιας προσωπικής σχέσης που έχετε συνδιαχείριση ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας. Στον τομέα των οικονομικών σίγουρα θα βοηθηθείτε περισσότερο από τις θετικές όψεις Ήλιου-Άρη και Ήλιου-Δία στις 14/4 και 15/4. Το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4 μπορεί να σας φέρει εγγύτερα σε μια συμφωνία για μια δουλειά που μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Ενδεχομένως να ασχοληθείτε και με περισσότερα από δύο επαγγελματικά ενδιαφέροντα παράλληλα. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε κόσμο για να υποστηρίξετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο η εβδομάδα προσφέρεται, αλλά στις θετικές της ημέρες όχι στις 12/4 και στις 16/4. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 14/4, την Τετάρτη το βράδυ, στον Ταύρο θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία σε θέματα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά. Με κάποιο τρόπο η απόσταση ή οι διαφορές θα λειτουργήσουν σαν το καλύτερο αφροδισιακό στην περίπτωση σας, οπότε μην τα φοβηθείτε σε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έντονη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού μπορεί να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις ή στην ανανέωση των παλαιότερων σχέσεων σας. Είστε κοινωνικά παιδιά που αγαπάτε τις σχέσεις και ψάχνετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και με άλλους προκειμένου να σιγουρέψετε την επιτυχία. Όμως σε αυτή τη δυνατή και εν πολλοίς βοηθητική εβδομάδα υπάρχουν δυο όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι με την ενεργοποίηση των όψεων αυτών μπορεί να σας έρθουν εικόνες του παρελθόντος στο νου. Μπορεί λοιπόν να έχετε διαμάχες με ένα άτομο, το οποίο σας θυμίζει κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας που δεν τα πηγαίνατε καλά ή να συνειδητοποιήσετε ότι επαναλαμβάνετε κάποια μοτίβα συμπεριφοράς στις σχέσεις σας ή ακόμη μπορεί κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια να σας προβληματίζει με δικά του θέματα ή επειδή ανακατεύεται στα δικά σας. Πολλά τα σενάρια, αλλά πρέπει να έχετε στο νου σας ένα πράγμα, ότι δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί. Αν προτάξετε τον εγωισμό ή τη βολή σας, τότε δεν θα κερδίσετε καμία μάχη. Στις 14, 15 και 17 Απριλίου συγκεντρώνονται οι πιο θετικές όψεις της εβδομάδας που σας ανοίγουν τις προοπτικές σας σε θέματα δουλειάς, σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και ταξιδιών. Σε αυτές μπορεί να πατήσετε για να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, γνωριμίες. Στις 14/4 το βράδυ θα αλλάξει ζώδιο κι η Αφροδίτη, που θα περάσει στον Ταύρο ενισχύοντας το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης από τον Κριό, που σας καλεί να δείτε πού μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, η οποία είναι πιθανόν να προκύψει αφού πρώτα τελειώσει οριστικά μια κατάσταση. Η εβδομάδα αυτή έχει πολύ θετικές όψεις, αλλά και δυο όψεις που θέλουν αρκετή προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Δευτέρα και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, μπορεί να σας βρουν να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε τα ίδια πράγματα, υπεραναλύοντας τις λεπτομέρειες τους σε βαθμό που τελικά από το πολύ ψάξιμο να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Όσο πιο πολύ ψάχνετε για απαντήσεις ίσως τόσο περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν στη συνέχεια. Τις δυο μέρες των τετραγώνων του Πλούτωνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις διαφωνίες και τις διαμάχες με άτομα από τον χώρο της δουλειάς, αν δεν θέλετε να δημιουργηθεί μια κρίση ή να οδηγηθείτε σε ένα τέλος. Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Άρη στις 14/4, με τον Δία στις 15/4 και τέλος το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 17/4, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση του να βρείτε κάποια έξτρα ασχολία που θα σας αποδώσει και οικονομικά ή να έχετε κάποια θετικά νέα για μια επένδυση, κάποιο οικονομικό συνεταιρισμό ή θέματα που αφορούν διατροφές, ασφάλειες, επιστροφές της εφορίας, μπόνους κλπ. Ακόμη, θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από την οικογενειακή σας περιουσία ή να έχετε μια καλή εξέλιξη σε σχέση με το σπίτι ή ένα ακίνητο. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου ακριβώς απέναντι σας, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή για το υπόλοιπο του Απριλίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καινούρια εβδομάδα σας βρίσκει σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να κάνετε βήματα προόδου στα θέματα των επιχειρηματικών σας σχεδίων και ακόμη να ενισχύσετε την προσωπική σας ζωή. Όλα αυτά βέβαια με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης από τον Κριό. Η εβδομάδα έχει μια σειρά εξαιρετικών όψεων για το ζώδιο σας και δυο όψεις που θέλουν προσοχή στη διαχείριση σας, καθώς εμπλέκουν τον Πλούτωνα. Αναφέρομαι φυσικά στα τετράγωνα της Αφροδίτης στις 12/4 και του Ήλιου στις 16/4 με τον Πλούτωνα, που… μυρίζουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, εντάσεις, άγχος, ανασφάλειες. Αντί όμως να προσπαθήσετε να αποβάλετε αυτά τα συναισθήματα θεωρώντας τα κακά, καλύτερα να τα δείτε σε βάθος, διότι έτσι ίσως ανακαλύψετε τι κάνετε και σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αυτές είναι και δυο μέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Αξιοποιήστε τις υπόλοιπες ημέρες που έχουν πολύ θετικότερες όψεις για να έχετε την έκβαση που επιθυμείτε. Τα εξάγωνα του Ήλιου με τον Άρη στις 14/4, με τον Δία στις 15/5 και το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4, είναι εξαιρετικές όψεις για να σημειώσετε πρόοδο είτε στη δουλειά είτε σε ζητήματα εκπαίδευσης και σπουδών. Ακόμη, είναι όψεις για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο σε θέματα διαδικτύου προωθώντας έτσι καλύτερα την εργασία σας. Όμως και αν θέλετε μια θετική έκβαση σε ζητήματα που αφορούν στο παιδί ή την απόκτηση απογόνων μπορείτε να τις αξιοποιήσετε. Το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στην βελτίωση των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, που μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να φανεί βοηθητική σε νέα ξεκινήματα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η εβδομάδα έχει δυο όψεις που χρειάζονται καλύτερη διαχείριση από την πλευρά σας, καθώς αφορούν τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Αυτές τις ημέρες καταρχάς προσπαθήστε να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας εξουθενώνοντας τον με σκέψεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, παιχνίδια στρατηγικής ή και χειριστικά παιχνίδια απέναντι σε άλλους. Αντί να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα βουλιάξετε κι άλλο σε μια δίνη που δεν βγάζει πουθενά. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Δεν είναι κακό να θέσετε τα όρια σας, να πείτε κάποια αναγκαία «όχι», χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να τα δικαιολογήσετε κιόλας. Ακόμη, μην υποκύψετε σε παιχνίδια ενοχής που μπορεί να θέλουν να παίξουν άλλοι εις βάρος σας, εκμεταλλευόμενοι τη φύση του χαρακτήρα σας που βρίσκει πάντα μια ευθύνη να αναλάβει ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Οι εντάσεις μπορεί να αφορούν την προσωπική σας ζωή ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Όμως η εβδομάδα έχει και μια σειρά ιδιαίτερα θετικών όψεων. Στις 14/4 ο Ήλιος συναντά σε εξάγωνο τον Άρη, στις 15/4 ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Δία και στις 17/4 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Αυτές οι όψεις είναι βοηθητικές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας ή μπορεί να εξετάζετε τις πηγές των εσόδων σας και να ερευνάτε πώς μπορείτε να τα αυξήσετε. Το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές για τα θέματα της καρδιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα του Απριλίου έχει έμφαση στην επικοινωνία και στο πώς θα τη βελτιώσετε, καθώς σε αυτό τον τομέα επηρεάζει το δυνατό νέο φεγγάρι της Δευτέρας 12/4. Η εβδομάδα έχει μια πλειάδα βοηθητικών όψεων προς το ζώδιο σας, έχει όμως και κάποιες όψεις οι οποίες θέλουν προσοχή στη διαχείριση τους, καθώς εμπλέκεται ο Πλούτωνας. Αναφέρομαι στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Αυτές οι όψεις είναι συνώνυμες στην αστρολογία με παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, που παίζουμε εμείς οι άνθρωποι προκειμένου να έχουμε τον έλεγχο των σχέσεων μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί τόσο με τα όρια σας όσο και με τα όρια των άλλων και μην βιάζεστε να επικοινωνήσετε πράγματα που δεν τα έχετε ελέγξει πολύ εξονυχιστικά για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αν ασχολείστε με εργασίες που έχουν σαν βάση τους την επικοινωνία, η εβδομάδα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να σημειώσετε πρόοδο, να κάνετε κάποια ραντεβού ή να περάσετε από συνεντεύξεις για θέματα δουλειάς. Οι όψεις του Ήλιου σε εξάγωνο με τον Άρη στις 14/4, σε εξάγωνο με τον Δία στις 15/4 και το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4, μπορεί να έχουν ευεργετική επιρροή όχι μόνο για την επαγγελματική σας ταυτότητα και εικόνα προς τα έξω, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη, αν έχετε ένα χόμπι, μια ασχολία που είστε παθιασμένοι με αυτό, μπορεί να το μετατρέψετε σε αντικείμενο εργασίας με τη βοήθεια των πλανητών αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον να αρχίσετε να το σκέφτεστε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η αλαζονεία, διότι αυτή δεν κερδίζει ποτέ. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8/5, στρέφοντας την προσοχή σας σε ένα νέο ξεκίνημα, στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας και την εκμετάλλευση ίσως ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα του Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς έρχεται με μια Νέα Σελήνη στον Κριό σε πρακτικούς τομείς του ωροσκοπίου σας που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Κι όχι μόνο αυτό, είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να υιοθετήσετε κάποιες αλλαγές και στην καθημερινότητα σας, στη διατροφή, την άσκηση κλπ. Οι περισσότερες όψεις της εβδομάδας είναι θετικές με δυο εξαιρέσεις, τα δυο τετράγωνα που σχηματίζει στις 12/4 η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και στις 16/4 ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στους κύκλους της αστρολογίας, καθώς βγάζουν πολλές ανασφάλειες και φοβίες στην επιφάνεια ή μας εμπλέκουν σε χειριστικά παιχνίδια ή παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Σε σας χρειάζεται προσοχή στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, αλλά και στα οικονομικά. Ίσως πρέπει να θέσετε πιο αυστηρά όρια. Από την άλλη, ίσως πρέπει να είστε πιο καχύποπτοι όταν συναντάτε περίεργες συμπεριφορές που δεν είναι ξεκάθαρες. Στις 14/4, 15/4 και 17/4 έχουμε τις θετικότερες όψεις της εβδομάδας, που μπορεί να φέρουν κάποια κέρδη σε οικονομικό επίπεδο είτε από νέες πρωτοβουλίες που θα πάρετε είτε ακόμη και από κάποιο νέο ξεκίνημα το οποίο ενδέχεται να προκύψει. Ίσως αξίζει τον κόπο να πάρετε κάποιο ρίσκο ή να βγείτε από τη βολή σας, για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο που μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να σας αποφέρει. Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή στις υπερβολές βέβαια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως χρειάζεται ακόμη και σε αγαπημένα σας πρόσωπα στο οικογενειακό περιβάλλον να θέσετε όρια. Μιλήστε, συζητήστε και μην καταπίνετε τα συναισθήματα σας. Όσο περίεργα κι αν νιώθετε να πείτε κάτι που σας ενοχλεί, όταν το κάνετε θα νιώσετε ανακουφισμένοι. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, ενισχύοντας τα θέματα της επικοινωνίας και προσφέροντας μεγαλύτερη σταθεροποίηση και στα προσωπικά σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: 12 μαθητές θετικοί στον κορωνοϊό από τα self tests
Επόμενο άρθροSurvivor spoiler 12/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα