Η υπόθεση εξαφάνισης της 59χρονης στη Λάρισα, ξανά στο μικροσκόπιο του «Τούνελ»

Φως στο Τούνελ: Νέοι δρόμοι μυστηρίου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης με την αναζήτηση μητέρας από την Λάρισα, αλλά και μια νέα αναζήτηση με αφετηρία τη Χίο και νέες αναπάντητες μαρτυρίες που μέχρι σήμερα κανείς δεν ακολούθησε.

 
Ωστόσο, «μυστήριο» αποτελεί και η… νέα αλλαγή ώρας, αφού μετά τις διαμαρτυρίες τηλεθεατών η εκπομπή θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 17 Μαΐου, λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, στον Alpha.

Υπενθυμίζουμε, ότι είναι η πολλοστή φορά που η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής, εν μέσω σεναρίων που θέλουν αβέβαιη ακόμα τη συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας. Την προηγούμενη Παρασκευή 11/05, που ήταν η πρώτη εκπομπή μετά τις γιορτές του Πάσχα, το «Φως στο Τούνελ», προβλήθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ το τελευταίο επεισόδιο πριν τις γιορτές είχε προβληθεί ένα τέταρτο μετά τις έντεκα.

Η τηλεθέαση όμως του προηγούμενου επεισοδίου (11/05), προφανώς ανάγκασε τους ιθύνοντες του σταθμού να προχωρήσουν σε νέα αλλαγή ώρας πιο προσιτή στους τηλεθεατές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η εκπομπή έκλεισε με 17,0% λίγο μετά τις 2 και τέταρτο το ξημέρωμα, σε μια ιδιαίτερα προχωρημένη ώρα.

Την Παρασκευή (17/05) λίγο μετά τις 11 θα παρακολουθήσουμε στο «Φως στο Τούνελ» δύο νέες αναζητήσεις, για τις οποίες αναφέρει το ενημερωτικό:

Κρυφάκουσε μες στη νύχτα το ένοχο μυστικό της οικογένειας…
Για χρόνια, το έψαχνε αθόρυβα… Ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε, ήρθε η αποκάλυψη…
Με αφετηρία τη Χίο, το «Τούνελ» ακολουθεί τη διαδρομή του νέου μυστηρίου και ξεκινά ένα ταξίδι στο χρόνο και στην αλήθεια…
Η υπόθεση εξαφάνισης της γλυκιάς μητέρας στη Λάρισα, μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο του «Τούνελ»…
Αναπάντεχες μαρτυρίες οδηγούν την έρευνα σε νέες κατευθύνσεις που κανείς μέχρι σήμερα δεν ακολούθησε…

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: thepressroom.gr