ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Meet Up Session στη Λάρισα με τον Πάνο Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει εργασθεί ως Chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας.
 
Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι.
 
Τη φετινή χρονιά τον απολαύσαμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef». Ο Πάνος Ιωαννίδης πιστεύει ότι η ελληνική γαστρονομία μπορεί και πρέπει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

 
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΤΗ 19/9
 
Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος Chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business management γαστρονομίας και τουρισμού και είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί σου, τα μυστικά της τέχνης του!
 
Με την επίσκεψή σου, θα ξεναγηθείς στις εγκαταστάσεις μας, θα συνομιλήσεις με τον Πάνο Ιωαννίδη και θα ενημερωθείς για τα μοναδικά προνόμια που σε περιμένουν επιλέγοντας σπουδές σε 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης και τη μεγαλύτερη σχολή Επισιτισμού στην Ελλάδα!
 
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΤΗ 19/9
Είσοδος Ελεύθερη
ΙΕΚ ΑΚΜΗ | 12ο χλμ Λάρισας- Νίκαιας, Λάρισα |Τηλ. 2410 660400