Νέες Κυκλοφορίες

Ηλίας Βρεττός – «Καλά Πήγε Αυτό»

today4 Ιανουαρίου 2022 1

Φόντο
share close

Ο Ηλίας Βρεττός μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία και μας κάνει όλους να πούμε… «Καλά Πήγε Αυτό», με το νέο του single που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο επιτυχημένος κι αγαπημένος τραγουδιστής μας παρασύρει για ακόμα μια φορά μ’ ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι που θα γίνει σύνθημα!

Το «Καλά Πήγε Αυτό», που παρουσιάστηκε από τον Ηλία Βρεττό στο πρωτοχρονιάτικο show «Dancing With The Stars» και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις, υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι στη μουσική και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης στους στίχους. Το single θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στο YouTube σε λίγες ημέρες.

Μέχρι τότε συντονίσου και άκουσε το στον Πόλις 99,4

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Entertainment

Survivor 4/1/22 | Trailer: Τι λένε τα πρώτα spoiler για την ομάδα που κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία;

Survivor trailer  04/01: Το Survivor 5 είναι εδώ και σήμερα έχουμε τη δεύτερη μάχη για την ασυλία. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές. To trailer μόλις ήρθε στα χέρια μας από το σημερινό επεισόδιο (04/01) και οι πρώτες πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά μας. Οι Μαχητές έχουν αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τους Διάσημους, παρότι αρκετοί προσπαθούν να τους βγάλουν ισοδύναμους. Είναι πιο νέοι, πιο αθλητικοί και αυτό […]

today4 Ιανουαρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%