Ιλιγγιώδης ο μισθός της Σπυροπούλου για το My Style Rocks

Σε εποχές που η τηλεόραση είναι «φτωχή» ποιοτικά, καταφέρνει να παρέχει «πλούτο» στους παρουσιαστές της. Ειδικά αυτούς που αναλαμβάνουν τα βαριά χαρτιά του σταθμού. Το My Style Rocks είναι ένα από τα δυνατά προγράμματα στο ΣΚΑΪ και όταν αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την Ευαγγελία Αραβανή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήξεραν ότι θα ανέβει η κλίμακα στο μισθό της παρουσιάστριας.

 
Έτσι, όταν έγινε η συμφωνία της με το κανάλι του Φαλήρου, το ποσό που αναγραφόταν στο συμβόλαιο για τις αποδοχές της ήταν πενταψήφιο. Πενταψήφιο όχι μόνο στο μήνα, αλλά και για την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το youweekly.gr, η Σπυροπούλου είχε συμφωνήσει όταν μπήκε στο Survivor 2 να παίρνει ως και 10 χιλιάδες την εβδομάδα. Ποσό τουλάχιστον 6πλάσιο απ΄αυτό που έπαιρναν οι υπόλοιποι διάσημοι του ριάλιτι.

Αυτό το ποσό δεν άλλαξε για το My Style Rocks. Η παρουσιάστρια έχει λαμβάνειν 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που είναι μεικτό, κάτι που σημαίνει ότι βάζει καθαρά στην τσέπη της 5 χιλιάδες. Συνολικά στο μήνα αμείβεται με 20.000 ευρώ, ποσό που είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Πηγή: eleftherostypos.gr