Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Ξεχωριστή ήταν η είσοδος της Καίτης Γαρμπή το βράδυ της Παρασκευής, στο 11ο live του «Just the 2 of Us».
Ήταν 15 Μαΐου του 1993, όταν η Καίτη Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που είχε διεξαχθεί στην Ιρλανδία, κατακτώντας την ένατη θέση με το τραγούδι «Ελλάδα, Χώρα του Φωτός».
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και ερμήνευσε το τραγούδι live, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Μάλιστα, ήταν μία από τις λίγες φορές που το ερμήνευσε ζωντανά.
Δείτε το βίντεο.
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
2
play_arrowΧρήστος Μάστορας
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
5
play_arrowΆννα Βίσση
