Καιρός – Αχαϊα: Η στιγμή που η Πάολα τραγουδάει υπό βροχή – Απίστευτες εικόνες σε νυχτερινό κέντρο – video

Η Πάολα έχει ανέβει στη σκηνή και τα νερά της βροχής έχουν πλημμυρίσει το κέντρο. Κάποια στιγμή η βροχή αρχίζει να μπαίνει από την οροφή και η Πάολα γίνεται μούσκεμα. Οι πελάτες έχουν εγκλωβιστεί αλλά η τραγουδίστρια παραμένει στη σκηνή και ερμηνεύει. Ο χείμαρρος βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στην Αχαΐα.

 
Η κακοκαιρία χτύπησε την Αχαία και η Πάολα μαζί με τους περίπου 1.000 θαυμαστές της, έζησαν μια νύχτα που πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία εγκλωβίστηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

 

Μέσα στο νυχτερινό κέντρο οι εικόνες είναι πρωτοφανείς. Τα νερά έχουν πλημμυρίσει τα πίσω τραπέζια και οι πελάτες έχουν σηκωθεί. Παρόλα αυτά η Πάολα συνεχίζει να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Κάποιοι άλλοι κάθονται στις θέσεις τους και παρακολουθούν, ενώ πολύ κόσμο έχει και το μπαρ. Η Πάολα κάνει νοήματα στην ορχήστρα και συνεχίζει…

Η Πάολα.. ανένδοτη!

Λίγο αργότερα η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η βροχή αρχίζει να μπαίνει από την οροφή και οι θαμώνες χρειάζονται ομπρέλες. Μετά από μια μικρή διακοπή, η Πάολα ανεβαίνει στη σκηνή και συνεχίζει…

Πηγή: newsit.gr