
Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Καίτη Γαρμπή και η Panik Records παρουσιάζουν το θρυλικό και επιτυχημένο album «Ευαισθησίες» σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου, η οποία περιλαμβάνει ως δώρο δύο versions της επιτυχίας «Ατόφιο Χρυσάφι» σε 45άρι βινύλιο! Η έκδοση, μία από τις λίγες παρόμοιες στη σημερινή ελληνική δισκογραφία, αποτελεί ένα ξεχωριστό και μοναδικής αισθητικής έργο που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη.
Οι «Ευαισθησίες», με 12 τραγούδια σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησαν το 1997 και έγιναν τρεις φορές πλατινένιες. Εκτός από τις πωλήσεις – ρεκόρ, τα τραγούδια του album αποτελούν μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή που ακούγονται δυνατά ακόμα και σήμερα, 8 από τα 12 τραγούδια οπτικοποιήθηκαν σε music videos και το ομότιτλο τραγούδι έκανε το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό airplay εκείνη τη χρονιά.
Το διπλό βινύλιο «Ευαισθησίες» περιλαμβάνει το tracklist της αρχικής κυκλοφορίας εμπλουτισμένο με τέσσερις μοναδικές live εκτελέσεις των τραγουδιών «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ευαισθησίες» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς και δύο ντουέτα – έκπληξη της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» και με τις MEΛΙSSES στο «Η Πατρίδα Μου».
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος