Καλογιάννης: Συγκίνησαν οι Λαρισαίοι με την προσφορά αίματος για τα 2 παιδιά που τραυματίστηκαν χθες

Καλογιάννης: Συγκίνησαν οι Λαρισαίοι με την προσφορά αίματος για τα 2 παιδιά που τραυματίστηκαν χθες

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτο τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και έριξε δύο 16χρονους κάτω από τη γέφυρα του Αλκαζάρ

«Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών για προσφορά αίματος» επισημαίνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σε ανάρτησή του, αναφορικά με την έκκληση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο για αίμα, για τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν χθες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Στο χειρουργείο ο νεαρός τραυματίας από το χθεσινό τροχαίο

«Προκάλεσε σοκ σε όλους μας το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην γέφυρα του Αλκαζάρ και το γεγονός ότι δυο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σε συνεννόηση με τις προέδρους της 2ης και της 3ης Κοινότητας του Δήμου μας, κυρίες Σ.Γκονέλα και Ειρ. Χατζούλη, ενημερώσαμε την Αιμοδοσία του ΠΠΝΛ ότι οι τράπεζες αίματος των δυο κοινοτήτων διαθέτουν μονάδες αίματος για την χειρουργική αντιμετώπιση της υγείας των παιδιών.

Ενημερώθηκα επίσης για τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών, συλλόγων και οργανώσεων που κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προφορά αίματος.

Οι ευχές όλων των Λαρισαίων για αποκατάσταση της υγείας συνοδεύουν τα παιδιά».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι όσοι συμπολίτες θέλουν να προσφέρουν αίμα, η αιμοδοσία θα συνεχιστεί κι αύριο στο ΠΓΝΛ, αλλά μπορούν να προσφέρουν αίμα και στο ΓΝΛ.