ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ SENSODYNE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Sensodyne, μέσω μιας νέας καμπάνιας στην πόλη της Λάρισας (για την οποία θα ενημερωθείτε από τον Πόλις), στοχεύει να σας ενημερώσει για το πρόβλημα της οδοντικής ευαισθησίας και να προτείνει απλούς τρόπους πρόληψης και προστασίας όπως:
Σωστή στοματική υγιεινή, με τακτικό βούρτσισμα και καθαρισμό με οδοντικό νήμα για την πρόληψη καταστάσεων, όπως είναι η περιοδοντική νόσος, που μπορεί να προκαλούν υποχώρηση των ούλων.
Να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα ειδική για ευαίσθητα δόντια, όπως είναι η Sensodyne.
Μην βουρτσίζετε τα δόντια σας νευρικά ή πιο συχνά από ό,τι συνιστά ο οδοντίατρός σας.
Να χρησιμοποιείτε μαλακή οδοντόβουρτσα, όπως είναι όλες οι οδοντόβουρτσες Sensodyne.
Να καταναλώνετε με προσοχή όξινες τροφές που μπορεί να φθείρουν το σμάλτο του δοντιού, π.χ. χυμούς φρούτων, κρασί, dressing για σαλάτες με ξύδι και αναψυκτικά.
Να χρησιμοποιείτε φθοριούχα προϊόντα στοματικής υγιεινής για την ενδυνάμωση του σμάλτου.
Να αποφεύγετε το τρίξιμο των δοντιών σας. Ζητήστε από τον οδοντίατρό σας ένα στοματικό νάρθηκα για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Να επισκέπτεστε τακτικά τον οδοντίατρό σας για επαγγελματικό καθαρισμό, συστάσεις για τη φροντίδα των δοντιών και συμβουλές για την αντιμετώπιση της ευαισθησίας.

H σειρά προϊόντων Sensodyne περιλαμβάνει προϊόντα, όπως είναι οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στοματικά διαλύματα και οδοντικό νήμα, που είναι κατάλληλα για τη φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σειρά προϊόντων Sensodyne, επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.sensodyne.gr, καθώς και τη σελίδα facebook της Sensodyne στο www.facebook.com/SensodyneGreece
Με στόχο λοιπόν την ενημέρωση των κατοίκων της Λάρισας για την ευαισθησία των δοντιών και τους παράγοντες που την προκαλούν προγραμματίζει προωθητικές ενέργειες όπου θα γίνονται τεστ ευαισθησίας των δοντιών με τη βοήθεια μιας ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας.
Μείνετε συντονισμένοι στο Ράδιο Πόλις 99,4 για να μάθετε σε ποια περιοχή θα γίνουν αυτές οι ενέργειες και πως μπορείτε να πάρετε μέρος για να ελέγξετε εάν έχετε ευαίσθητα δόντια.