Κατερίνα Δαλάκα: «Ο Ηλίας Γκότσης ήταν το μοναδικό άτομο που δεν…»

Για τη σχέση της με το νικητή του Survivor, Ηλία Γκότση, η Κατερίνα Δαλάκα, μιλώντας στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, είναι ειλικρινής:

«Ο Ηλίας ήταν στην ομάδα των Μαχητών και το μοναδικό άτομο που δεν έτυχε να γνωρίσω καλύτερα και να κάνουμε παρέα, παρά μόνο στο τέλος που είχαμε μείνει τέσσερα άτομα. Αντικειμενικά και βάσει στατιστικών στοιχείων ήταν ο πιο δυνατός παίκτης. Εγώ και ο Ηλίας είχαμε τις περισσότερες νίκες». Ο personal trainer αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor. Κατόπιν εορτής θεωρεί η Κατερίνα πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. «Δεν μπορώ να κρίνω τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Ο κόσμος έκρινε και έβγαλε τον Ηλία νικητή».

 
Μολονότι ο Ηλίας Γκότσης αναδείχτηκε νικητής του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα έχει τους διπλάσιους followers από εκείνον στο Instagram και μια δυναμική στα social media που ολοένα μεγαλώνει. «Κάθε μέρα λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα, ενώ το πιο συνηθισμένο είναι η φράση “Για μας είσαι η νικήτρια της καρδιάς μας”. Είναι πολύ συγκινητικό, μου φτάνει και για μένα είναι το μεγαλύτερο έπαθλο» λέει με συγκίνηση. Οι αθλητές έχουν μια περίεργη σχέση με το λάιφστάιλ και τη σόουμπιζ, από την άποψη πως δεν είναι και το καλύτερό τους να πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των περιοδικών και στα sites. Εκείνη πώς διαχειρίζεται τη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από το Survivor; «Νιώθω την αγάπη και προσπαθώ να την ανταποδώσω με χαμόγελο και αγκαλιές. Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι με όλο αυτό που μου συμβαίνει» εξηγεί.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Πηγή: zappit.gr