Νέες Κυκλοφορίες

Κατερίνα Λιόλιου – «1994» | Το νέο της album κυκλοφορεί!

today29 Σεπτεμβρίου 2023

Background
share close

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο της album, με τίτλο «1994», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «1994», που πήρε το όνομά του από τη χρονολογία γέννησης της Κατερίνας Λιόλιου, είναι ένα πολυσυλλεκτικό album, με 11 τραγούδια που έγραψαν εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, τα οποία η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει με την αγαπημένη σε όλους χροιά της.

Μεταξύ των 11 τραγουδιών συγκαταλέγονται οι επιτυχίες «Πάω Στο Νησί» και «Η Δική Μου Η Τρέλα», που κυκλοφόρησαν προ μηνών ως singles και αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έγιναν top trend στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views, αλλά και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει viral στο TikTok μέσα από videos της Κατερίνας Λιόλιου, όπως τα «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», «Τελικά» και «Ανάδρομος Ερμής».

Ταξιδεύοντάς μας στη συναρπαστική μουσική πρόταση του «1994», η Κατερίνα Λιόλιου θα αποκαλύψει στο YouTube το music video για το «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ενώ τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έρχεται και το music video του «Τελικά».

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%