Μουσικά Νέα

Κατερίνα Στικούδη – “Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ”

today23 Νοεμβρίου 2021

Φόντο
share close

Η Κατερίνα Στικούδη στο απόλυτο soundtrack των Χριστουγέννων!

Το «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» που κυκλοφόρησε το 2020 από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Σώζου, ακούγεται και φέτος τα Χριστούγεννα δυνατά με την Κατερίνα Στικούδη να συνεχίζει να στέλνει το δικό της μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

Στο άκρως γιορτινό βίντεο κλιπ του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του επί χρόνια συνεργάτη της Γιάννη Παπαδάκου, απολαμβάνουμε την Κατερίνα Στικούδη πιο λαμπερή και γιορτινή από ποτέ σε απόλυτο christmas mood, με 6 μοναδικά looks που εντυπωσιάζουν.

«Τα Χριστούγεννά μου εσύ, κι η πρωτοχρονιά μαζί,
Τα Χριστούγεννά μου, είσαι εσύ καρδιά μου…»

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Cinema

Οι ταινίες που όλοι πρέπει να δουν σύμφωνα με τον Keanu Reeves

Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς τους ίντερνετ -και των πάντων γενικότερα- Keanu Reeves αποτελεί το πρόσωπο του cover story για το αμερικανικό Esquire και το τεύχος Winter 2021/22. Ο Neo-John Wick, ένας από τους πιο ωραίους τύπους του Χόλιγουντ, μίλησε Justin Kirkland και φωτογραφήθηκε στο Παρίσι από τον Nathaniel Goldberg, σε μία συνέντευξη που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται viral παρότι το τεύχος του μεγαλύτερου αντρικού περιοδικού του πλανήτη θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου. Μεταξύ των πραγμάτων που […]

today23 Νοεμβρίου 2021


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%