ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ MLS iQTab Korona 4g

Το Ράδιο Πόλις 99,4 και η MLS σου δίνουν την δυνατότητα να κερδίσεις 1 Ελληνικό tablet το MLS iQTab Korona 4g
 
Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι.
 
ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
 
 
Η αστραπιαία ταχύτητα του 4G θα εντυπωσιάσει! Όχι απλά ιντερνετ παντού, αλλά και με εξαιρετικές επιδόσεις για να τα βλέπεις και να τα μαθαίνεις όλα τη στιγμή που ανεβαίνουν! Ένα tablet με ξεκούραστη IPS οθόνη στο πρακτικό μέγεθος των 7” με «σώμα» κατασκευασμένο από rubber υλικό που προσφέρει πραγματική σταθερότητα στο κράτημα. Με αξιόπιστο Quad-Core επεξεργαστή στα 1,3GHz που προσφέρει ταχύτητα και σταθερότητα στην απόδοση εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργικότητα σε όλες τις διεργασίες.
Επιπλέον το νέο, ανανεωμένο Android 5.0 Lollipop διαθέτει εξελιγμένες δυνατότητες για χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, αέρινη «κίνηση» εικόνας και ισχυρή ασπίδα ασφάλειας που προστατεύει τα αγαπημένα σας αρχεία.
 
Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!