Μουσικά Νέα

Κιάμος-Ράμμος-Πιτσίνιαγκας στο απόλυτο μέντλεϊ τραγούδι!

today15 Δεκεμβρίου 2021

Φόντο
share close

Ένα μοναδικό backstage βίντεο, στο οποίο βλέπουμε και ακούμε τους τρεις τραγουδιστές να ερμηνεύουν το «Απόψε φόρα τα καλά σου», το «Ό,τι κι αν κάνω» και το «Δυνατά (Tα Tα Tα)».

Μία γεύση όσων συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Posidonio έδωσαν ο Πάνος Κιάμος, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Μέσα από ένα μοναδικό backstage βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Κιάμος στο Instagram, βλέπουμε και ακούμε τους τρεις τραγουδιστές να ερμηνεύουν σε ένα πρωτότυπο ποτ-πουρί το «Απόψε φόρα τα καλά σου», το «Ό,τι κι αν κάνω» και το «Δυνατά (Tα Tα Tα)» υπό τη συνοδεία του Βαγγέλη Δολδούρη στο τουμπερλέκι.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και αποδεικνύει ότι οι καλές παρέες είναι εκείνες που γράφουν ιστορία, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το μακροβιότερο σχήμα αυτή τη στιγμή στη νυχτερινή Αθήνα!

Δείτε το βίντεο

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Life

Σμύρνη μου αγαπημένη: Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην επίσημη προβολή της ταινίας

Το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”  στο Μέγαρο Μουσικής. Το σενάριο της ταινίας που περιγράφει τη ζωή της Filio Williams, μίας ηλικιωμένης Ελληνοαμερικανίδας, που σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες υπογράφει η Μιμή Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman. Δείτε επίσης: «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» | Το soundtrack της ταινίας από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη […]

today15 Δεκεμβρίου 2021


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%