Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η Κλαυδία γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον σύντροφό της Oge ο οποίος έχει επίσης την ίδια μέρα γενέθλια.
Η 22χρονη τραγουδίστρια η οποία εντυπωσίασε με την φωνή της στη σκηνή της Eurovision 2025, επέστρεψε στην Ελλάδα μιλώντας συγκινημένη για την εμπειρία στον μουσικό διαγωνισμό.
Δείτε επίσης: Η Κλαυδία βραβεύτηκε, αλλά η γιαγιά κλέβει τις εντυπώσεις – Δείτε video
«Η Κλαυδία ήταν πάντα πολύ επαγγελματίας, πήγαινε και έδινε τον καλύτερό της εαυτό, ήταν πάντα έτοιμη. Ακούστηκαν τα καλύτερα στο στάδιο για τον επαγγελματισμό της, για το πόσο καλή ήταν με όλες τις ομάδες», δήλωσε ο Oge ο οποίος ταξίδεψε μαζί της στην Ελβετία για την Eurovision 2025.
Σήμερα, Σάββατο 24 Μάϊου η Κλαυδία ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο instagram αγκαλιά με τον σύντροφό της. «Να με χαίρεσαι και να σε χαίρομαι», έγραψε στην ανάρτησή της.

Συντάχθηκε από: admin
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowApon
