Κλειστή μέχρι 10 Ιουλίου η Μανδηλαρά – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Φώτο αρχείου

Κλειστή από την Δευτέρα 21 Μαΐου και μέχρι τις 10 Ιουλίου η Μανδηλαρά – Έργα ανακατασκευής – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ειδικότερα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφασίστηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην οδό Μανδηλαρά.

«Από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Ανθίμου Γαζή έως τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών και από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου.

Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών Τσαμαδού-Ψαρών –Μανδηλαρά: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά-Τσαμαδού-Ψαρών και στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από την δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού έως την αριστερή πλευρά της οδού Μανδηλαρά, σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων από την οδό Τσαμαδού προς την οδό Μανδηλαρά.

Διασταύρωση οδών Παπαναστασίου-Βελή-Μανδηλαρά: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου –Βελή –Μανδηλαρά. Στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου και από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Μπότσαρη.

Στην οδό Ψαρών, στην οδό Μπουκουβάλα. Στο τμήμα της οδού Παπαναστασίου, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Μανδηλαρά και στην αριστερή στροφή της οδού Ηπείρου προς την οδό Παπαναστασίου (από την αρχή της νησίδας έως την οδό Παπαναστασίου)».