Κλοπή από κατάστημα οπτικών στη Λάρισα έγινε viral

6

Κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Λάρισας, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του φέρεται να εντόπισε τη δράστιδα προχωρώντας σε κατάθεση μήνυσης στην αστυνομία.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν άγνωστη γυναίκα που εμφανίστηκε ως πελάτισσα κατάφερε να αφαιρέσει γυαλιά για να αποχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτή, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε αργότερα την κλοπή ενημερώνοντας την αστυνομία.

Ο οργισμένος ιδιοκτήτης δεν έμεινε ωστόσο εκεί, αφού με ανάρτησή του στο f/b καλεί την «ελαφροχέρα» να πληρώσει το αντικείμενο που αφαίρεσε (210 ευρώ) αφήνοντας το ποσό σε φακελάκι κάτω από την πόρτα του καταστήματός του, προκειμένου να αποσύρει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και τη μήνυση από την Ασφάλεια Λάρισας.

Η ανάρτηση όπως ήταν επόμενο… αγκαλιάστηκε από διαδικτυακούς του φίλους και χρήστες του διαδικτύου, ενώ εκατοντάδες κοινοποιήσεις έκαναν γνωστό το περιστατικό, που από χθες βρίσκεται στα χείλη των Λαρισαίων, άγνωστη δε παραμένει η αντίδραση της δράστιδας που βρέθηκε στο επίκεντρο για ένα ζευγάρι γυαλιά.

Πηγή: Ειρήνη Παπουτσή – paidis.com