Polis Weekend
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, κουμπάρα θα είναι η Μαριάννα Λάτση, η οποία όχι μόνο είναι θαυμάστρια του τραγουδιστή, αλλά τους ενώνει και μια βαθιά φιλία χρόνων.
Η ίδια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή και σε κάθε του επιτυχία είναι δίπλα του και τον στηρίζει. Η Μαριάννα Λάτση εκτιμάει και την Αλεξάνδρα Νίκα και θεωρεί πως θα ήταν μεγάλη της τιμή να τους παντρέψει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μέρα του γάμου θα πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του γιου τους, που θα πάρει το όνομα Βασίλης, αφού έτσι λένε τον πατέρα του τραγουδιστή.

Πηγή: tlife.gr
Συντάχθηκε από: admin
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
close
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα
2
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός x Noizy
3
play_arrowΆννα Βίσση
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowStavento x Αναστασία
