Κωνσταντίνος Αργυρός : Απο το Fame Story στην κορυφή της Ελληνικής δισκογραφίας

Το μακρινό 2004, ένας από τους -εν έτει 2020- πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω ενός μουσικού talent show. Τότε, ο 19χρονος νεαρός τραγουδιστής δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί την επιτυχία που θα ακολουθούσε αρκετά χρόνια αργότερα!

 
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι με όνειρα και αγάπη για τη μουσική και την ελπίδα να στεφθεί νικητής. Σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για το show, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην κατάφερε να βγει πρώτος (σ.σ. νικητής αναδείχθηκε ο Περικλής Στεργιανούδης) αλλά ξεχώρισε στα μάτια του κοινού και κέρδισε τη συμπάθειά του.

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του στο Fame Story 3 όπου συστήνεται με λίγα λόγια στον κόσμο και στη συνέχεια ανεβαίνει στην σκηνή για να τραγουδήσει live το “Που είναι η αγάπη” του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Με μία εικόνα πολύ διαφορετική από αυτήν που ξέρουμε σήμερα όμως πάντα γοητευτικός και ευγενής, ο τραγουδιστής κέρδισε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως αναφέρει και το tralala.gr έχει καταφέρει, με σκληρή δουλειά και απεριόριστη αγάπη για αυτό που κάνει, να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Μετρά, από το 2007 μέχρι σήμερα, έξι εξαιρετικά επιτυχημένους προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με τα πιο μεγάλα ονόματα ελλήνων δημιουργών. Τα τραγούδια του αγαπιούνται από κοινό αμέσως και σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις των charts, οι εμφανίσεις του γίνονται sold out και οι πιστοί θαυμαστές του τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Η επιτυχία του κάθε άλλο παρά τυχαία είναι… ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που μένει πιστός στη μουσική του και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να βρίσκει φωνή και να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του.

Πηγή: newspistol.gr