Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά του! (φώτο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της χώρας μας που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αγγίξει την κορυφή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται πλημμυρίζει από κόσμο, καθώς κάθε του τραγούδι γίνεται αμέσως αγαπημένο. Μπορεί ο ίδιος να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ξεκίνημα της καλοκαιρινής σεζόν, όμως δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα διάλειμμα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του.

 
Η χθεσινή μέρα, εκτός από ημέρα ονομαστικής γιορτής ήταν και μέρα γενεθλίων για τον ίδιο και έτσι δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου! Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε!

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» από τη ζωή 35χρονος Λαρισαίος
Επόμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα Πέμπτη-Παρασκευή 23-24/05/19