Μουσικά Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Σάκης Ρουβάς: Η συνεργασία της χρονιάς | Πρεμιέρα 11 Νοεμβρίου

today10 Νοεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της γενιάς του, καλωσορίζει στην σκηνή του «Teatro Athens» τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά!

Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, σε μια σπουδαία μουσική συνάντηση, από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μια καλλιτεχνική συνύπαρξη με ασυγκράτητη ενέργεια, κοινή αισθητική κι αντίληψη γύρω απ´ τη μουσική, με κύριο μέλημα την ψυχαγωγία του κοινού.

Το «Teatro Athens» για ακόμη μια χρονιά καινοτομεί, παρουσιάζοντας την πιο σύγχρονη πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Info
Teatro Athens – Λ. Ποσειδώνος 26 – 28, Καλλιθέα
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2109400726, 2109400727
www.teatroathens.gr

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Demy: Αποκαλύπτει τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Demy στο περιοδικό Hello όπου παραδέχτηκε πως υπάρχουν στιγμές που νιώθει τόσο άγχος που σκέφτεται “γιατί το κάνει όλο αυτό στον εαυτό της” αλλά όταν ανεβαίνει στη σκηνή ξεχνά τα πάντα ενώ παράλληλα αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα ότι η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. «Έχω εμμονές που μου προκαλούν φόβο όπως και πολύς κόσμος […]

today10 Νοεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%