Ξέσπασε η Μαριάννα κατά του Σταύρου στο MasterChef – «Τον ανδρισμό που δεν έχεις, τον έχω εγώ»

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον αρχηγό Σταύρο Βαρθαλίτη τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο.

 
Ο παίκτης είπε πως είναι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαριάννα Πουλμεντή και εξήγησε ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα. Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στη Μαριάννα.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Παταγώδης αποτυχία στο MasterChef – Πήραν 0 στις δύο από τις τρεις βαθμολογίες

Στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, η μπλε και η κόκκινη ομάδα μαγείρεψαν για αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, για πυγμάχους και για κολυμβητές. Τρία διαφορετικά μενού δηλαδή και τρεις ξεχωριστές βαθμολογίες, τις οποίες έβαλαν οι αθλητές.

Μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με ψήφους 33-7. Η μπλε ομάδα, μάλιστα, στις δύο από τις τρεις βαθμολογίες πήρε 0!

Βαθμολογίες…

Μπλε – Κόκκινη 7-33

Ρυθμική γυμναστική: 7-8

Πυγμάχοι: 0-11

Κολυμβητές: 0-14

Οι μπλε ηττήθηκαν με συντριπτική διαφορά…

Χαμός στον εξώστη του MasterChef με Διονύση και Ηρακλή – «Είσαι μαλ…ς, θα σε χαστουκίσω»

Στη δοκιμασία ασυλίας του MasterChef οι παίκτες έπρεπε να φιλετάρουν λαβράκια. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε όλα τα στάδια για να πετύχουν ένα τέλειο φιλετάρισμα, αλλά ο Διονύσης Πρώιος δεν το έκανε όπως έπρεπε.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης δεν αφαίρεσε το εσωτερικό της κοιλιάς και τα κόκκαλα του θώρακα, με αποτέλεσμα να είναι τελείως εκτός από αυτό που ζήτησαν οι τρεις σεφ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Διονύσης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ οι άλλοι δύο υποψήφιοι θα αναδειχθούν αύριο από την ψηφοφορία.

«Δεν σου μιλάω εσένα! Είσαι μαλ…ας; Θα σε χαστουκίσω! Ασχολιόσουν με την κάθε μια και δεν μου έλεγες εμένα, μαλ…α! Είσαι μαλ…ας! Θέλει να με διώξει, γι’ αυτό το κάνει, αλλά δεν θα τα καταφέρει», είπε ο Διονύσης.

Πηγή: zappit.gr