Λάρισα: Χαμόγελα στην εκδήλωση λήξης για την “Κατασκήνωση στην Πόλη” (φώτο)

Παιδικές φωνές και χαμόγελα, πλημμύρισε χθες o χώρος του Αλκαζάρ, αφού εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στην εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων για την ολοκλήρωση της πρώτης και δεύτερης περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη».

 
Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασίες με φορείς της πόλης και αφορά στην δημιουργική απασχόληση παιδιών, ηλικίας 6 έως 12 έτη, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φέτος στο πρόγραμμα συμμετείχαν 2.200 παιδιά περίπου και στις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου, αλλά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου, που δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του προγράμματος, αλλά και όλους τους φορείς της πόλης που το στηρίζουν.

Όπως τόνισε επίσης, το πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό για το χώρο της Αυτοδιοίκησης και τόνισε ότι αποτελεί καθήκον του Δήμου η στήριξη των παιδιών και των οικογενειών, με κάθε δυνατό τρόπο.

Μετά τους χαιρετισμούς τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν ενώ απασχολήθηκαν με τις δημιουργικές απασχολήσεις των μικρών Κατασκηνωτών. Σημειώνεται ότι την «Κατασκήνωση στην Πόλη» παρακολούθησαν και παιδιά οικογενειών που μετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα.

Η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.

 

Προηγούμενο άρθροGrant Thompson: Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε κάνοντας «παρά πέντε»
Επόμενο άρθροΑγνοείται 45χρονος από την Αιδηψό εδώ και 10 ημέρες!