Λάρισα: Διακοπή λειτουργίας τμημάτων του προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη» λόγω κρουσμάτων κορονοιού

Την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων που λειτουργούν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και ενός τμήματος που λειτουργεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, μέχρι την λήξη της πρώτης περιόδου του προγράμματος την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, αποφάσισε η δημοτική αρχή του Δήμου μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοιού.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών, που είναι επιφορτισμένα με την λειτουργία της «Κατασκήνωσης στην Πόλη» θα επικοινωνήσουν με τους γονείς των παιδιών που μετέχουν στο τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου που θα διακόψει τη λειτουργία του.

Με την συγκεκριμένη αφορμή, από το Δήμο Λαρισαίων σημειώνεται για άλλη μια φορά ότι η διαφαινόμενη νέα έξαρση της πανδημίας με την άνοδο των κρουσμάτων την ιδιαίτερα μεταδοτική μετάλλαξη Δ και την πρόβλεψη για τέταρτο κύμα, καθιστούν επιβεβλημένη την τήρηση των βασικών μέτρων προστασίας και κυρίως τον εμβολιασμό ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας προκειμένου να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων θα συνεχίζει να εργάζεται για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία όλων.

Προηγούμενο άρθροΌσα πρέπει να ξέρετε για την έναρξη λειτουργίας των μπαρών στους πεζοδρόμους της Λάρισας
Επόμενο άρθροΖώδια αύριο 14/07/2021