Λάρισα: Γιατί αξίζει να δεις ταινίες στα Victoria Cinemas

Η Λάρισα έχει τον δικό της κινηματογράφο με 4 νέες αίθουσες και πολλές προσφορές για όλους και για όλες τις ταινίες.

Τα Victoria Cinemas είναι ένα κινηματογραφικό κόσμημα για την πόλη μας και το Ράδιο Πόλις 99,4 που είναι ο αποκλειστικός υποστηρικτής σας παρουσιάζει ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να δείτε τις ταινίες που αγαπάτε μέσα σε μια από τις 4 νέες αίθουσες.

1. Πλήρως ανακαινισμένος χώρος – με 4 ολοκαίνουριες αίθουσες και με την επαναστατική τεχνολογία – από τους μοναδικούς κινηματογράφους της Ευρώπης – DOLBY ATMOS.

Τι είναι το DOLBY ATMOS

H μοναδική επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos στα Victoria Cinemas, κάνοντας την κινηματογραφική εμπειρία να ακούγεται σε όλες της τις διαστάσεις.

Στην Ελλάδα, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπως και σε ελάχιστους κινηματογράφους της Ευρώπης, το επαναστατικό σύστημα που αποδίδει ρεαλιστικά, σε βάθος και με απόλυτη ευκρίνεια τον ήχο, το Dolby Atmos, στα Victoria Cinemas!

64 ηχεία για μια εντελώς αληθινή εμπειρία ήχου στα Victoria Cinemas.

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπείτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα Victoria Cinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!

H μοναδική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

Η τοποθέτηση όλων των ηχείων γίνεται περιμετρικά υπό συγκεκριμένη κλίση & γωνία και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα.

Με πιο απλά λόγια, όπως ακούμε τους ήχους του περιβάλλοντος, συνομιλιών και θορύβων εκ φύσεως, την ίδια (ενδεχομένως και πιο πλούσια) εμπειρία θα βιώνουμε πλέον και στα Victoria Cinemas!

2. Κάθε Τρίτη LADIES MOVIE NIGHT με τιμή εισιτηρίου 4.00 ευρώ και για ταινίες σε DOLBY ATMOS 4.50 και για όλες τις γυναίκες της πόλης.

3. Κάθε Τετάρτη γενική είσοδος για όλους 4.50 και για ταινίες σε DOLBY ATMOS 5.50 ευρώ.

4. Από Δευτέρα έως Πέμπτη Φοιτητικό / Ανέργων εισιτηρίων ΜΟΝΟ με 6 ευρώ.

5. Παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων γενική είσοδο για όλους 6 ευρώ.

  1. Προπώληση STAR WARS

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ: Στην αίθουσα DOLBY ATMOS των VICTORIA CINEMAS

Απόλαυσε τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ και την μουσική της ταινίας από την SKYWALKER SOUND της LUCASFILM (με 15 βραβεία ΟΣΚΑΡ και 62 υποψηφιότητες) – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ – στα VICTORIA CINEMAS με το κορυφαίο σύστημα ήχου παγκοσμίως DOLBY ATMOS!

Αγόρασε το εισιτήριο σου online με την υπηρεσία Victoria E-Ticket στο www.victoria-cinema.gr ή από τα ταμεία του κινηματογράφου!

Ζήσε το έπος του STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ MONO στα VICTORIA CINEMAS!