Λάρισα: Τι λέει ο δικηγόρος του 54χρονου που δολοφόνησε την σύζυγό του

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο οποίος ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου που δολοφόνησε την σύζυγό του στη Λάρισα (Σωτηρίτσα).

«Ανέλαβα την υπεράσπιση του 54χρονου. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων και πήραμε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί», είπε αρχικά.

«Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Το Σάββατο πήγε στο χωριό για να μπορέσουν να δουν τα παιδιά του τη μητέρα τους, καθώς το μικρότερο παιδί, το 13χρονο, το φρόντιζε κυρίως ο ίδιος. Η σύζυγος το είχε αφήσει στον ίδιο να το φροντίζει. Το είχε άτυπα υπό τη δική του επιμέλεια.

Χθες το πρωί ο 54χρονος και το θύμα είχαν ένα έντονο λεκτικό και φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, αυτός μετά από αυτό πήρε ένα όπλο και τη σκότωσε. Δεν είναι καθόλου ψύχραιμος και σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο 54χρονος λαμβάνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα υπήρξε κάποιο σοβαρό επεισόδιο πριν από περίπου 20 μέρες και είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου του διπλασιάστηκε και η δόση των φαρμάκων», είπε.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έρευνα

Ολοκληρώθηκε εν τω μεταξύ η ιατροδικαστική έρευνα από την κα Ρουμπίνη Λεονταρή στο άψυχο σώμα της 43χρονης από τη Σωτηρίτσα.

Προηγούμενο άρθροΤα πέντε ζώδια που εκνευρίζονται πολύ εύκολα
Επόμενο άρθροΛάρισα: Ενημέρωση για τα σημερινά (4/8) αποτελέσματα των rapid test