Λένε ότι είναι η πιο συγκινητική διαφήμιση που δημιουργήθηκε ποτέ: Ο παππούς και το μήνυμα που αγγίζει όλους (video)

45

Αυτή η διαφημιστική καμπάνια σούπερ μάρκετ με έδρα τη Γερμανία έγινε viral, και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλο τον κόσμο… Ο παππούς και το μήνυμα που αγγίζει όλο τον κόσμο.

 
Τα Χριστούγεννα και οι ημέρες αυτές είναι μία μοναδική ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερες ώρες ή μέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτή ακριβώς την καθημερινή και τόσο ανθρώπινη ανάγκη προβάλλει με τον καλύτερο και πιο δυνατό τρόπο η διαφημιστική καμπάνια γερμανικού σούπερ μάρκετ.

Η γερμανική αλυσίδα super market Edeka δημιούργησε ίσως την πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των τελευταίων ετών, καθώς την έχουν ήδη δει περισσότερες από 60.000.000 φορές!

Η ιστορία της διαφήμισης είναι απλή και καθημερινή. Από τις πρώτες κιόλας εικόνες βλέπουμε έναν παππού ο οποίος φαίνεται ότι τελικά θα περάσει τα Χριστούγεννα εντελώς μόνος του, μιας και συγγενείς και φίλοι του ανακοινώνουν από τηλεφώνου ότι δεν θα μπορέσουν να τον επισκεφτούν.

Εκείνος, όμως, δεν τα παρατάει, ούτε μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Καταφέρνει τελικά να μαζέψει όλους τους αγαπημένους του γύρω από το στρωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Η διαφήμιση έχει συγκεντρώσει τα εγκωμιαστικά σχόλια σε όλο τον κόσμο, καθώς πέρα από καλογυρισμένη έχει και ένα μήνυμα που αγγίζει όλους. Κατά πολλούς, και ίσως όχι άδικα, θεωρείται ότι είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει γυριστεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια.

Πηγή: newsit.gr