Μουσικά Νέα

Light x Trannos – «24Hrs»: Έσπασαν ρεκόρ με τη συνεργασία τους!

today9 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Light και ο Trannos έγραψαν μουσική ιστορία με τη συνεργασία τους «24 Hrs», η οποία έγινε διαμαντένια σε χρόνο – ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια ψηφιακές πωλήσεις!

Το «24 Hrs», που περιλαμβάνεται στο υπερεπιτυχημένο album «Romeo» του Light και κυκλοφορεί από την Capital Music και την Panik Records, έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της IFPI, το single έγινε διαμαντένιο σε περίπου 2 μήνες και «έσπασε» ρεκόρ, καθώς είναι το πρώτο τραγούδι που έκανε τόσες πωλήσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, το music video του «24 Hrs» μετρά πάνω από 12,5 εκατομμύρια YouTube views.

Στο mega hit «24 Hrs», o Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής και ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια YouTube views και γίνεται αμέσως viral, μας ξεσηκώνουν με ένα δυναμικό κι «εκρηκτικό» drop, που συνεχίζουμε να ακούμε ασταμάτητα… 24 ώρες!

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

iLLEOo: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό τράπερ – Στο νοσοκομείο με τραύματα – Φώτο & Video

Ο iLLEOo φαίνεται πως είχε ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα του. Ο γνωστός τράπερ, ο οποίος είχε κάνει τεράστια επιτυχία με τον Sin Boy και το κομμάτι «Mama» δημοσίευσε Instagram Stories από το νοσοκομείο, όπου μας δείχνει τα σοβαρά τραύματά του. «Ο ILLEOo είχε ένα ατύχημα με την μοτοσικλέτα του και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο […]

today9 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%