Νέες Κυκλοφορίες

Lil Koni x Sophia The Robot – «AI Love» | Το πρώτο ντουέτο Έλληνα καλλιτέχνη με ρομπότ!

today28 Μαρτίου 2024

Background
share close

Ο Lil Koni, ένας από τους πιο ξεχωριστούς και τάχιστα ανερχόμενους καλλιτέχνες, πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτοποριακό single, το «AI Love», στο οποίο συμμετέχει το ανθρωποειδές Sophia, το πιο εξελιγμένο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Εκφράζοντας τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών, που δημιουργεί στο σήμερα και ταυτόχρονα διαμορφώνει τις τάσεις για το μέλλον, ο Lil Koni είναι ο πρώτος και ο μόνος Έλληνας καλλιτέχνης που κάνει ντουέτο με ρομπότ.

Το «AI Love», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα μοντέρνο track, με σύγχρονο ήχο και house επιρροές, σε μουσική και στίχους του Lil Koni. Την παραγωγή έκανε ο ταλαντούχος παραγωγός Echo.

Το single συνοδεύεται από music video που ο Lil Koni και η Sophia γύρισαν στη Ρόδο. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Hacky.

Με το «ΑΙ Love» ο Lil Koni συνεχίζει τα ξεχωριστά μουσικά βήματά του με τα οποία έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται επιτυχημένα digital singles, όπως τα «Haraso» και «Θαύματα», δισκογραφικές δουλειές όπως το EP «Highland» και δυνατές συνεργασίες, μεταξύ των οποίων το «Tentacion» με τον Tranno και το «Κοντά Μου» με τον Saske.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%