
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Στην παρέα του “The 2Night Show” βρέθηκε η Lila, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του τραγουδιού που ήδη έχει χτίσει φανατικό κοινό.
Σε πρώτο χρόνο η τραγουδίστρια που μέχρι πρόσφατα ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο εξήγησε πώς αποφάσισε να μην προδώσει το όνειρό της για το τραγούδι και να αφήσει στην άκρη τη διδασκαλία.
«Σπούδασα Παιδαγωγικό ήρθα στο Καποδιστριακό. Ούτε καν σκεφτόμουν να γίνω δασκάλα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στη ζωή μου ήταν να γράψω πολύ καλά στις Πανελλήνιες και μου άρεσε που τον πέτυχα. Όταν πέρασα χαλάρωσα είπα “θα πάω εκεί και θα σκεφτώ”».
«Γράφτηκα σε σχολή χορού με το που ήρθα, γράφτηκα σε μιούζικαλ, μπήκα σε μπάντες, ξεκίνησα κατευθείαν με τα καλλιτεχνικά και στη σχολή πήγαινα όποτε είχα χρόνο».
«Ήταν καθαρά βιοποριστικό το σχολείο όχι ότι δεν το ευχαριστιόμουν, αλλά δεν κοιμόμουν για να τα κάνω και τα δύο. Τη μέρα που ήταν να παίξει στα ραδιόφωνα το Deja vu ξύπνησα και είχα πάρει ήδη μία απόφαση ότι θα σταματήσω να είμαι δασκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε ακόμη στη συμμετοχή της στο X Factor και στον λόγο που ενώ δεν ήθελε αρχικά να πάρει μέρος σε talent show εν τέλει το έκανε.
«Είχα πει δεν θα πάω ποτέ σε τέτοια εγώ. Γιατί είχα ήδη μία ροή, τραγουδούσα με τον Χρήστο Δάντη. Ένα βράδυ είπα “θα πάω”. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί που δεν είχε δεχτεί ποτέ κριτική».
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος